pimpi.kata írta:Ha vki leadná a jún. 28.-ai vizsgát, mert időközben kiderült, hogy sikerült neki, akkor légyszi küldjön rám itt egy üzit, mert én jún.28.-án szeretnék menni vizsgázni. Nagyon fontos lenne! Előre is köszi a segítséget!

zoltanur írta:helósztok,
1000-ért megveszek egy júni 28-i időpontot:D...esküszöm!
Mielőtt leadnátok kérlek benneteket jelezzetek a praclee88@gmail.com címen. Kössz!

bosi írta:zoltanur írta:helósztok,
1000-ért megveszek egy júni 28-i időpontot:D...esküszöm!
Mielőtt leadnátok kérlek benneteket jelezzetek a praclee88@gmail.com címen. Kössz!
Ha zh-s tárgy idén is a gazd. info akkor miért nem kéritek meg a tanszéket, hogy bővítsék ezt a vizsgát.
Elvileg zh s uv-ra akkor mész amikor szeretnél vagy a vizsgaidőszak elején vagy a végén..... Ha tévedek javítsatok ki.

pimpi.kata írta:Tegnap voltam bent a tanszéken és kértem, hogy bővítsék a jún. 28.-ai időpontot. A válasz: Nem Fogják: Nyitottak a bővítés helyett máj. 31.-én egy időpontot!

Nicolettke írta:pimpi.kata írta:Tegnap voltam bent a tanszéken és kértem, hogy bővítsék a jún. 28.-ai időpontot. A válasz: Nem Fogják: Nyitottak a bővítés helyett máj. 31.-én egy időpontot!
Ez gyakorlati jegyes tárgy UV-ja, ugye? Mert ha igen, akkor irány Szűcs Olga! Biztosítaniuk kell, hogy mindenki eldönthesse mikor szeretne menni!!! Ez 100%, nem tehetik meg, hogy nem, van amikor bepróbálkoznak, de ne adjátok fel!

Vissza: Közgazdasági Informatikai Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég