Sünike85 írta:Ki tanít vezetői számvitelt? És miért nem írják ki a neptunba hogy ki mikor tanít? Így legalább jó tanárhoz tudnánk feljelentkezni!

FlyXan írta:Veress pl. biztos, hogy tanít. Tavaly Korom is tanított, de ha jól értettem az eddigieket, ő már nincs. Valakit majd még bedobnak biztos...

nrg70 írta:Én úgy tudom,hogy Sisa is,és Kardos is tart órát! Ha meg rossz tanárhoz kerüéünl,akkor elvileg lehet majd még módosítani,nem?

FlyXan írta:Zsófi2000 írta:nrg70 írta:Én úgy tudom,hogy Sisa is,és Kardos is tart órát! Ha meg rossz tanárhoz kerüéünl,akkor elvileg lehet majd még módosítani,nem?
Ezt hogy gondolod? ;D Bocs, nem akarlak megsérteni, de sztem nem engedik, hogy csak úgy módosítsad majd, mert nem tetszik a tanárod.
Azt kell mondani, hogy nem jó az időpont, mert más órád van akkor.

brekk írta:FlyXan írta:Zsófi2000 írta:nrg70 írta:Én úgy tudom,hogy Sisa is,és Kardos is tart órát! Ha meg rossz tanárhoz kerüéünl,akkor elvileg lehet majd még módosítani,nem?
Ezt hogy gondolod? ;D Bocs, nem akarlak megsérteni, de sztem nem engedik, hogy csak úgy módosítsad majd, mert nem tetszik a tanárod.
Azt kell mondani, hogy nem jó az időpont, mert más órád van akkor.
jaj de kis naiv vagy. a szamvitel tanszek titkarnoje keresztbe leszarja, hogy neked mikor milyen orad van. megmondja, hogy akkor jarjal be a tanar masik orajara es kesz. egyik tanar sem csak egy kurzust fog vinni.

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég