Eszti írta:nekünk előző félévben Korom Erik tartotta. a gazdmeneseknek azt hiszem nem ő, hanem talán Siklósi tanárnő, de ebben nem vagyok biztos. De Sztanó biztos nem

Szerintem könyvvezetésből sem volt felesleges, de vezetőiből még jobban megéri. Kevés az elmélet, és elég sok gyakorlatot csináltunk Veressel.zsozsom1987 írta:Még egy kérdés (tudom, hogy hülyeség nyáron ezzel foglalkozni, de sajnos a munkám miatt muszáj): mennyire éri meg az előadásra bejárni számvitelből? Mert könyvvezetésből felesleges volt, azt tudom

Skywalker írta:Szerintem könyvvezetésből sem volt felesleges, de vezetőiből még jobban megéri. Kevés az elmélet, és elég sok gyakorlatot csináltunk Veressel.zsozsom1987 írta:Még egy kérdés (tudom, hogy hülyeség nyáron ezzel foglalkozni, de sajnos a munkám miatt muszáj): mennyire éri meg az előadásra bejárni számvitelből? Mert könyvvezetésből felesleges volt, azt tudom

Skywalker írta:Szerintem könyvvezetésből sem volt felesleges, de vezetőiből még jobban megéri. Kevés az elmélet, és elég sok gyakorlatot csináltunk Veressel.zsozsom1987 írta:Még egy kérdés (tudom, hogy hülyeség nyáron ezzel foglalkozni, de sajnos a munkám miatt muszáj): mennyire éri meg az előadásra bejárni számvitelből? Mert könyvvezetésből felesleges volt, azt tudom

Lola írta:Skywalker írta:Szerintem könyvvezetésből sem volt felesleges, de vezetőiből még jobban megéri. Kevés az elmélet, és elég sok gyakorlatot csináltunk Veressel.zsozsom1987 írta:Még egy kérdés (tudom, hogy hülyeség nyáron ezzel foglalkozni, de sajnos a munkám miatt muszáj): mennyire éri meg az előadásra bejárni számvitelből? Mert könyvvezetésből felesleges volt, azt tudom
És semmi pénzért nem érte volna meg kihagyni amikor behozta azt a kis műanyag játékfigurát prezentáció céljából
Az nagyon tetszett! 
Idén ő tartotta, szóval esélyes, hogy megint ő lesz.ToMeSz írta:Én is úgy látom az eddigi 2 félév után, hogy a számviteli előadások, azok a ritka előadások, melyekre megéri bemenni!!!
Veres volt egyszer könyvvezetés ea-t tartani, remélem ő fogja a vezetőit, mert egész jól magyaráz!!!

brekk írta:JOL MONDJA DAVIDURIE: LEGYETEK SZIVESEK EZT A TOPIKOT HASZNALNI AZ OSZI FELVES VEZETOIRE, MERT A KONYV IS TELJESEN MAS, AMIBOL TANULTOK.

zsozsom1987 írta:brekk írta:JOL MONDJA DAVIDURIE: LEGYETEK SZIVESEK EZT A TOPIKOT HASZNALNI AZ OSZI FELVES VEZETOIRE, MERT A KONYV IS TELJESEN MAS, AMIBOL TANULTOK.
ne hari Brekk, de ezt nem igazán értem! hát ezt "használjuk"... a gm szakosoknak most van a vezetői..

brekk írta:zsozsom1987 írta:brekk írta:JOL MONDJA DAVIDURIE: LEGYETEK SZIVESEK EZT A TOPIKOT HASZNALNI AZ OSZI FELVES VEZETOIRE, MERT A KONYV IS TELJESEN MAS, AMIBOL TANULTOK.
ne hari Brekk, de ezt nem igazán értem! hát ezt "használjuk"... a gm szakosoknak most van a vezetői..
a masikat hasznaltatok
Off vége
Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég