Szerző: QC » 2006. december 15., péntek 9:04
brekk: onnantol kezdve hogy van olyan aki megcsinalta akkor mar nem mondhato teljesithetetlennek. En maximalisan megertem hogy nehez volt, es uristen, de tulajdonkepp mit kellene nekunk tenni? odamenni a tanszekhez es verni az asztalt hogy ejj ugyan kerem szepen nem kene mert a hallgatok nem nagyon preferaljak hogy nehez a dolgozat? vagy mire gondoltok? - ezt nem ironizalasbol irtam, de tenyleg egy peldat mondjal hogy mire gondoltok azzal kapcsolatban hogy csinalni kell valamit...
De azert tisztazzunk valamit: nekem nem az a bajom hogy azt mondja mindenki hogy nehez volt es en valltig allitom hogy nem ugy hogy nem is lattam a dolgozatot, nem is allitom hogy meg tudnam csinalni annyi ido alatt, hanem az hogy ezt miert a HÖK-re kell fogni azaz pontositanek, miert a HÖK nem csinal semmit ezzel kapcsolatban... ez a keresni kell valamit/valakit akire//amire ra lehet onteni a duhot... es ezert a HÖK ugye fuderossz mert nem all ki a hallgatok erdekeiert... !? - nekem ez a resz az ami kicsit problemas... mielott itt felre ertjuk egymast.
ja es brekk: egy esetleges uv-n eled tennek a feladatsort, fogadjunk hogy tobb pontot ernel el belole, es nem azert mert konnyebb lett, hanem mert tobbet tanultal ra, vagy jobban megeretted a szamvitelt vagy akarmi...
Lola veled meg maximalisan egyet ertek, hoyg nem seta galopp, de a problema az hogy eleg sokan azt hiszik hoyg jo, jo neha tanulok aztan megcsinalom, holott mivel sejtem hogy te sem most kezdted, szerintem tudod mirol beszelek amikor szo szerint szet tanulod magad es nem latszik meg esetleg az elso vizsgadon. A probelma az hogy az ember mindig eloszor a tanarban a dolgozatban az idoben a helyben mindenben keresi a hibat - hozzateszem en is - aztan utolsokent fordul meg a fejeben hogy esetleg tanulni is azaz tobbet tanulni is lehetett volna... (nyilvan van kiveteles eset nem tagadom...)
FlyXan: akkor ezt a csinaljuk jobban dolgot nem kommentalnam :P
donald: en ugy gondolom, hogy eleg sok tanar olvassa ezt a forumot, koztuk valoszinuleg szamviteles is nem is egy csak akikrol en tudok, ugyhogy azt hiszem a tanszek es a hallgatok kozti informacio tovabbitas megtortent ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
QC 2006. december 15., péntek 9:08-kor.
(-(-_(-_-)_-)-)