Mindenesetre tud nekem valaki segíteni abban, hogy milyen lesz a vizsga? Tesztes, kifejtős, honnan érdemes tanulni és hasonlók? (sajna ütközik a vezetői előadással és hát van fontossági sorrend ....
)
)
Annakidején nem láttuk szükségét akik tanultuk, hogy 2 topik legyen ebből a "nagyon nagyon komoly" tárgybólsmycsur írta:Jól látom, hogy ilyen topik még nincs? Vagy csak én nem láttam?
Mindenesetre tud nekem valaki segíteni abban, hogy milyen lesz a vizsga? Tesztes, kifejtős, honnan érdemes tanulni és hasonlók? (sajna ütközik a vezetői előadással és hát van fontossági sorrend ....)
, azért nincs.
Skywalker írta:Annakidején nem láttuk szükségét akik tanultuk, hogy 2 topik legyen ebből a "nagyon nagyon komoly" tárgybólsmycsur írta:Jól látom, hogy ilyen topik még nincs? Vagy csak én nem láttam?
Mindenesetre tud nekem valaki segíteni abban, hogy milyen lesz a vizsga? Tesztes, kifejtős, honnan érdemes tanulni és hasonlók? (sajna ütközik a vezetői előadással és hát van fontossági sorrend ....)
, azért nincs.

Annakidején egy laza beadandóval mindenki megkapta a 4est vagy az 5öst (Szilágyi volt akkor).smycsur írta:Skywalker írta:Annakidején nem láttuk szükségét akik tanultuk, hogy 2 topik legyen ebből a "nagyon nagyon komoly" tárgybólsmycsur írta:Jól látom, hogy ilyen topik még nincs? Vagy csak én nem láttam?
, azért nincs.
És Te tudsz valami infót a vizsgáról? Mert ugye aki vállszerven van és csókos az csinálhatott beadandót és nem kell vizsgáznia, többiek meg menjenek.

Skywalker írta:Annakidején egy laza beadandóval mindenki megkapta a 4est vagy az 5öst (Szilágyi volt akkor).![]()
Változnak az idők, úgy látszik most már nem elégszik meg a beadandóval. (nőnek az igények
)

smycsur írta:Szerintetek karácsony előtt kijavítja a dolgozatokat?

smycsur írta:Nem kéne már jegynek lennie neptunban? Hogy van az a szabály? Hány napon belül köteles Neptunba felvinni a jegyeket?

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég