lptimi írta:Mivel sehol sem találom az első órai "jegyzetemet", egy kis segítséget kérnék.
1. Mondta a Tanár Úr, hogy a beadandóknak mi a határideje?
2. Kivetített egy útmutatót, hogy nagyjából mik a követelmények a beadandóval szemben, és úgy rémlik, hogy az elsőhöz pl 12-15 oldal kellett és a második is 15 körül. Ezzel szemben most a sulihonlapon egy olyan útmutatót találtam, ahol 15-25 és 20-30 oldal van írva. Én emlékszem rosszul, vagy tényleg nem ez a jó útmutató?

adrus írta:lptimi írta:Mivel sehol sem találom az első órai "jegyzetemet", egy kis segítséget kérnék.
1. Mondta a Tanár Úr, hogy a beadandóknak mi a határideje?
2. Kivetített egy útmutatót, hogy nagyjából mik a követelmények a beadandóval szemben, és úgy rémlik, hogy az elsőhöz pl 12-15 oldal kellett és a második is 15 körül. Ezzel szemben most a sulihonlapon egy olyan útmutatót találtam, ahol 15-25 és 20-30 oldal van írva. Én emlékszem rosszul, vagy tényleg nem ez a jó útmutató?
Pontosan hol található az az útmutató? Kerestem a suli honlapján de nem találtam. Pontosan arra lennék, kíváncsi, hogy mit kell tartalmaznia a beadandóknak. A tantárgyi útmutatót megtaláltam, de abban nincs leírva ez.

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég