marci1st írta:Üdv Mindenki!
Felvettem ezt a tantárgyat (már bánom), viszont várok minden jellegű segítséget, hogy mit kell kezdenem ezzel a tárggyal, illetve ha már valaki teljesítette, akkor magyarázza már el, hogy miről szól!
Előre is köszi!
Nem is tudtam, hogy ez a kontrolling tanszékhez tartozik. Amúgy én is várom a hozzászólásokat! 

destiny írta:Eddig is volt ilyen tárgy? Mert nekem nagyonnem rémlik, hogy lett volna ilyen választható...
Mondjuk én mindig lenyomoztam minden tárgyat, h hová tartozik, és ha Controlling tanszék, akkor alapból kilőve..

Ti mit írtatok fel a Tanárnő e-mail címének? Mert amit én felírtam, az nem jó, egyből jött vissza a hibaüzenet. Légyszi írja meg valaki, hogy mi a pontos cím!

anned És "Az értékelési tanulmány minimális terjedelme 30 oldal (kidolgozása szövegszerkesztővel, maximum 12-as betűnagyságot, és 2,5 cm-es margókat alkalmazva" Hát :censored !!!

ensingmosing írta:A tantárgyi útmutatónál fennt van az e-mail címe a pszfb-n. Sztem azzal próbálkozz, csak ne axelero-t írj, ahogy ott van, hanem t-online-t.

ensingmosing írta:Megkapta már valaki azt a tartalomjegyzéket? Én elküldtem a múlt héten a cég nevét, meg mindent, de még nem kaptam választ.

bogica46 írta:ensingmosing írta:Megkapta már valaki azt a tartalomjegyzéket? Én elküldtem a múlt héten a cég nevét, meg mindent, de még nem kaptam választ.
Én sem kaptam még semmit... Meg egyáltalán mikor lesz pótolva az óra?

kicsihod írta:bogica46 írta:ensingmosing írta:Megkapta már valaki azt a tartalomjegyzéket? Én elküldtem a múlt héten a cég nevét, meg mindent, de még nem kaptam választ.
Én sem kaptam választ. Az óra remélem nem lesz pótolva!

Radsailer írta:kicsihod írta:bogica46 írta:ensingmosing írta:Megkapta már valaki azt a tartalomjegyzéket? Én elküldtem a múlt héten a cég nevét, meg mindent, de még nem kaptam választ.
Én sem kaptam választ. Az óra remélem nem lesz pótolva!
Hali!
Én már megkaptam, szívesen átküldöm, csak pv-be írjatok mailcímet! :hat

Vissza: Kontrolling-Ellenőrzés Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég