Az első "fontos" kérdés: mi volt első elméleti órán?

Én gyakon is csak 2 percig bírtam figyelni.

Ezt az órát én csak opkut órának nevezném.D king írta:Ez eddig "Vállalkozás informatika" néven volt, és 1 féléves?
Az első "fontos" kérdés: mi volt első elméleti órán?
Én gyakon is csak 2 percig bírtam figyelni.
Óra elején volt egy kis elmélet, aztán a gráfos dolgot vettük, a nagy táblázattal, kritikus úttal, stb.
Ezt az órát én csak opkut órának nevezném.Skywalker írta:
Óra elején volt egy kis elmélet, aztán a gráfos dolgot vettük, a nagy táblázattal, kritikus úttal, stb.
ááá

Ha olyan jól fog magyarázni, mint ahogy a mostani előadáson, akkor szerintem nem lesz bajod vele.D king írta:Csak az a baj, hogy Bodnár Pali bácsihoz vettem fel, erre átraktak minket a nőhöz. Azért remélem, ő is rendes lesz!
Kellemesen csalódtam benne, előző félévben nem volt ilyen jó... Majdnem jobban adta elő, mint egy-két opkut tanár. 

Minek a könyv? Én az órai diákból + abból a 7 oldalas könyvet összefoglalóból tanulok. Szerintem ez bőven elég. Nem kell túlzásba esni.D king írta:Tök jó! 1 nap van még a ZH-ig.
Az rengeteg idő tanulásra.
De ezek a mozaikszavak.
Ez sem szívemcsücske tantárgy.
A Tk-t olvasom, de valami irgalmatlan kevés marad meg bennem, de ez nem is csoda úgy, hogy az elolvasott dolgoknak a felét sem értem.
Van mondat, amit harmadjára elolvasva kezdek megérteni.

Milyen neten levő előadás?pyro írta:Én a neten lévő előadást már végignyálaztam, bár tök baromság:D

égyszi
Ja igen, az az anyag megvan. Azt hittem van valami más is.pyro írta:az utolsó előadást felrakták a netre (neptunon küldték a jelszavas üzit). ÉS mivel én nem jártam előadásra...![]()

Vissza: Közgazdasági Informatikai Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég