A pótzh-n csak a második zh anyagát kérdezik, vagy az egsz féléves anyagot?
Nylaa írta:Hát röhögjetek ki, de megbuktam a második zh-n.A pótzh-n csak a második zh anyagát kérdezik, vagy az egsz féléves anyagot?

ancsa29 írta:Nylaa írta:Hát röhögjetek ki, de megbuktam a második zh-n.A pótzh-n csak a második zh anyagát kérdezik, vagy az egsz féléves anyagot?
Nem röhöglek ki, inkább megkérdezem, hogy ezek szerint akkor neked fent van a jegy neptunon? Vagy valahol ezt meg lehet nézni? Már szeretném tudni milyen lett...

Pami írta:ancsa29 írta:Nylaa írta:Hát röhögjetek ki, de megbuktam a második zh-n.A pótzh-n csak a második zh anyagát kérdezik, vagy az egsz féléves anyagot?
Nem röhöglek ki, inkább megkérdezem, hogy ezek szerint akkor neked fent van a jegy neptunon? Vagy valahol ezt meg lehet nézni? Már szeretném tudni milyen lett...
Ma rakta fel a jegyeket neptunra.

Nylaa írta:Hát röhögjetek ki, de megbuktam a második zh-n.A pótzh-n csak a második zh anyagát kérdezik, vagy az egsz féléves anyagot?

Pami írta:ancsa29 írta:Nylaa írta:
Ma rakta fel a jegyeket neptunra.
Nekem nem szerepel semmilyen jegy a neptunon, csak az van fent, hogy aláírva.

monyo01 írta:Sziasztok!
Nekem is sikerült elhasalnom, nem tudom mit vétettem, de ez van neptunban :S
Valaki tudna adni nekem egy valós Göndör András email címet?? Amit én találtam oda freemail szerint nem tudok levelet küldeni!!
Előre is köszi!

oRtegA írta:Anno én is megbuktam belőle. A pót zh-t, vagy mit, pedig 8 perc alatt kitöltöttem hármasra.
(szerintem az egész féléves anyagot kérdezte, de már nem tudom biztosan)

monyo01 írta:oRtegA írta:Anno én is megbuktam belőle. A pót zh-t, vagy mit, pedig 8 perc alatt kitöltöttem hármasra.
(szerintem az egész féléves anyagot kérdezte, de már nem tudom biztosan)
Avval teljes mértékben meg lennék elégedve, csak bosszant, hogy +1 nem olyan fontos dolog miatt idegeskedek :S jelentkeztem valami "pót zh"-ra de most hogy az vizsga is vagy sem..
Az egész éves anyagot fogják kérdezni, de én is azt hallottam, hogy nem nehéz. Simán meg tudod csinálni 3-asra, vagy akár jobbra is! 

frank04 írta:jegybeírási időpontokat tudna vki mondani?
Megköszönném

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég