ensingmosing írta:Helló!
Nem tudom kinek hogyan tetszett annak a fószernek az előadása, aki a csütörtök 8 órai előadást tartotta, de szerintem BOTRÁNYOS volt. :-\ Semmi köze nem volt a számvitelhez. Ráadásul a nagy részét Heimné első félévben leadta jogból. Még emléxem is arra a táblázatra. Aki az utána következő órára jár meg tudja mondani, azt is ő tartja? Mert akkor izzasztó félévnek nézünk elébe, ugyanis tudtommal csak ez a két előadás van. :-[

ensingmosing írta:Az egy dolog, hogy a szigorlaton is elmélet lesz, akkorra majd megtanulom a könyvet, kidolgozom a tételeket, mint a közgázra, vagy a módszertanra, de ahhoz nem kell tanár. És azért valahogy el is kéne odáig jutni, hogy számvitel szigorlat, ahhoz pedig pont az kéne, hogy tartozik ez, követel az...

Amalthea írta:Nemis tudtam hogy lesz ebből is előadásvázlat.. a kötelező irodalomban nem volt, csak a szokásos tk + egy cd-s példatár. ::)
Ja amúgy lenne egy nagy kérdésem: Miklósynénak mikor van még szerdán kívül órája mert jövő7en nem tudok menni aznap.. köszi ha esetleg vki tudná..

szivoagyné írta:Amalthea írta:Nemis tudtam hogy lesz ebből is előadásvázlat.. a kötelező irodalomban nem volt, csak a szokásos tk + egy cd-s példatár. ::)
Ja amúgy lenne egy nagy kérdésem: Miklósynénak mikor van még szerdán kívül órája mert jövő7en nem tudok menni aznap.. köszi ha esetleg vki tudná..
Miklósyné irat katalógust mert nekem is szerda 14.40től vele lett volna órám csak nem naon akarok bejárni. Előre is köszi a segítséget.

breezer írta:most egyáltalán lesz vebtan .. vagy ilyet kérdezni még korai?

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég