laszlo_edina írta:Ez engem most nagyon fejbevert!![]()
NEm erre számítottam! Tavaly ugyanerre 14.voltam.
A 2008as pontozás van benne.
Ha valaki tudja légyszíves ossza meg velem is!
engem is

laszlo_edina írta:Ez engem most nagyon fejbevert!![]()
NEm erre számítottam! Tavaly ugyanerre 14.voltam.
A 2008as pontozás van benne.
Ha valaki tudja légyszíves ossza meg velem is!

Lehel írta:hát, ahogy én kikövetkeztettem, valószínűleg az 5,0-ás átlag ért 60 pontot, aztán 5 századonként a sávok 1-1 ponttal kevesebbet... egyébként szakok szerint volt differenciálás? mert azért vannak szerintem különbségek...

Zsuzsi írta:Ez a lista, ami fent van a honlapon, már a végleges sorrend?

Reny írta:Lehel írta:hát, ahogy én kikövetkeztettem, valószínűleg az 5,0-ás átlag ért 60 pontot, aztán 5 századonként a sávok 1-1 ponttal kevesebbet... egyébként szakok szerint volt differenciálás? mert azért vannak szerintem különbségek...
A törvény szerint nem lehet sem szakokra, sem évfolyamokra bontani. Így nem szak és évfolyam szerint történik az elbírálás.
Minden szakos hallgató ugyan olyan elbírálásban részesül, ellenben a kiemelt ösztöndíjjal ahol megengedett a szak és évfolyam szerinti szeparálás.

davidurie írta:Reny írta:Lehel írta:hát, ahogy én kikövetkeztettem, valószínűleg az 5,0-ás átlag ért 60 pontot, aztán 5 századonként a sávok 1-1 ponttal kevesebbet... egyébként szakok szerint volt differenciálás? mert azért vannak szerintem különbségek...
A törvény szerint nem lehet sem szakokra, sem évfolyamokra bontani. Így nem szak és évfolyam szerint történik az elbírálás.
Minden szakos hallgató ugyan olyan elbírálásban részesül, ellenben a kiemelt ösztöndíjjal ahol megengedett a szak és évfolyam szerinti szeparálás.
a kiemelt nem csak évfolyamokra van bontva?

davidurie írta:de a szakok közt van különbség?

fredie. írta:vajon a nyelvvizsgára adható max pontszámot mi alapján csökkentették le ennyire?

Lehel írta:fredie. írta:vajon a nyelvvizsgára adható max pontszámot mi alapján csökkentették le ennyire?
igazából kb. mindenkinek van. de amúgy fura, hogy végülis az átlag csak 20 pontot ér, mivel a 40 pont az alap, mert anélkül pályázni se lehet... lehet, hogy differenciáltabb, csak az arányok nem ugyanazok :/ így lehet az, hogy valaki bőven 4,5 fölötti átlaggal se kapott köztársaságit (nem magamról beszélek)

csillus0819 írta:Hát sztem azér azt a 8 pontot elég könnyű elérni, úgy is, hogy az nem vmilyen szakmai tevékenység v nyelvvizsga.
Pl: közéleti tev és sport versenyen helyezés...Szóval azér mégiscsak jobban kellett volna az a differencia a tanulmányi átlagnál..

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég