Amúgy még az óra elején mondta a tanár, hogy a Roózzal közösen tartják az órákat, tehát biztos fog majd ő is tartani. Tényleg valami netes számonkérés lesz, de szerintem erről még nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy nem zh héten lesz. A diák viszont engem is érdekelnének, mert konkrétan semmit se írtam eddig az órákon... Ráadásul a 2.-ról hamar le is léptem. 

Skywalker írta:Valóban eléggé unalmas.Amúgy még az óra elején mondta a tanár, hogy a Roózzal közösen tartják az órákat, tehát biztos fog majd ő is tartani. Tényleg valami netes számonkérés lesz, de szerintem erről még nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy nem zh héten lesz. A diák viszont engem is érdekelnének, mert konkrétan semmit se írtam eddig az órákon... Ráadásul a 2.-ról hamar le is léptem.

"Hivatalosan" Roóz József. De Ivanyos János tartja az órákat. Viszont ahogy ő mondta, később Roóz is fog órákat tartani, majd kiderül, hogy mi lesz...brekk írta:ki tanitja?

Nem csodálom. Ezt az órát nem lehet sokáig bírni.D king írta:Skywalker írta:Valóban eléggé unalmas.Amúgy még az óra elején mondta a tanár, hogy a Roózzal közösen tartják az órákat, tehát biztos fog majd ő is tartani. Tényleg valami netes számonkérés lesz, de szerintem erről még nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy nem zh héten lesz. A diák viszont engem is érdekelnének, mert konkrétan semmit se írtam eddig az órákon... Ráadásul a 2.-ról hamar le is léptem.
Én írtam. Fél oldalnál tartok már.
Én sem sokat ültem bent.

D king írta:És egyből egy kérdéssel kezdeném:
A tanár azt mondta, h. felrakja majd az órai diákat. De hova??? Ha valaki tudja, az írja meg.
Lehet, hogy az óra végén megmondta, de nem bírtam kivárni, csakúgy, mint a többség.
Ez valami irtó unalmas óra...
És ebből milyen számonkérés lesz? Mintha első órán azt mondta volna, hogy a neten kell majd valamit csinálni. De csak majd a vizsgaidőszkban? Aki erről tud valamit, ezt is megírhatná.
És remélem, majd Roóz is tart órát. Érdekel, hogy milyen egy Primissima-díjas tanár. A mostaninál csak jobb lehet...

Az lenne a legszebb, ha olyan jó lenne a többi is, mint az előző heti. Ami ugye elmaradt.D king írta:
Köszi! Én is regisztráltam a múlt héten. Megtudtam előbb a netcímet.
Remélem a vizsga is csak annyira lesz komoly, mint az órák.

Skywalker írta:Az lenne a legszebb, ha olyan jó lenne a többi is, mint az előző heti. Ami ugye elmaradt.

Nem is sírok miatta.Anibere írta:Skywalker írta:Az lenne a legszebb, ha olyan jó lenne a többi is, mint az előző heti. Ami ugye elmaradt.
Akkor van egy jó hírem: 1 zh-ig már nem lesz óra!

pyro írta:oké, megtaláltam, de nektek valami működik? Gondoltam elhülyéskedek a gyakorlóteszten, erre nem műkszik semmi![]()

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég