:(:( Legszívesebben a négy fal között maradnék örökké, hogy békénhagyjon mindenki 

Tory írta:Nekem csak úgy nagyon rossz kedvem van:(:( Legszívesebben a négy fal között maradnék örökké, hogy békénhagyjon mindenki

az ilyen hirtelen ingadozásokat nagyon nem szeretem, akkor a kedvem is ezzel együtt mozog blőőőőőőőőő
MLazlo írta:engem ez az idő hangol nagyon leaz ilyen hirtelen ingadozásokat nagyon nem szeretem, akkor a kedvem is ezzel együtt mozog blőőőőőőőőő

SadeGirl írta:MLazlo írta:engem ez az idő hangol nagyon leaz ilyen hirtelen ingadozásokat nagyon nem szeretem, akkor a kedvem is ezzel együtt mozog blőőőőőőőőő
az engem is nagyon megvisel mindig, hülye borús idő.. ha kisüt a Nap, akkor sokkal jobb:) uh remélem ki fog sütni!
és ebben a pillanatban kisütött, igeeeen!![]()
most már csak az idegesít, h xarul áll a hajam, mert tnap eláztam, és reggel nem volt időm vasalni, és a farmerom úgy néz ki, mintha tököm lenne, mert kicsit kitágult, én meg kicsit összementem... és "nekem már úgyis mindegy" alapon még a szemem sem festettem ki, báhh

Ilyenkor szart se tudok kezdeni magammal 

Mali23 írta:Akkor tuti ma fogsz összefutni a szőke herceggel!![]()
![]()
Mali23 írta:SE

SadeGirl írta:Mali23 írta:Akkor tuti ma fogsz összefutni a szőke herceggel!![]()
![]()
nem érdekel!![]()
![]()
Mali23 írta:SE
??????

de sebaj... 

Jelentése nem meghatározható, de már kezdem én is használni. 

ms írta:A Seeeee az ilyen Malis dolog.Jelentése nem meghatározható, de már kezdem én is használni.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég