Moderátor: KOB

Nekem sikerült, úgyhogy
öszi és sok sikert a többieknek is!!! 

Fruzsi írta:Sziasztok! Fentvannak a koli eredmények!Nekem sikerült, úgyhogy

*B89 írta:Fruzsi írta:Sziasztok! Fentvannak a koli eredmények!Nekem sikerült, úgyhogy :köszi és sok sikert a többieknek is!!!
Csak én nem látok őket? Be kell jelentkezni, vagy hol?

brekk írta:*B89 írta:Fruzsi írta:Sziasztok! Fentvannak a koli eredmények!Nekem sikerült, úgyhogy
Csak én nem látok őket? Be kell jelentkezni, vagy hol?
latom mindenki azzal van elfoglalva, hogy felvettek es nem segit a raszorulokon. szoval jobb oldalt van egy kep, feher hatterrel, bagolyvar kollegium, felveteli informaciok. arra kell klikkelni.
nekem is fel ora volt, mire megtalaltam

halasze írta:Hello! Ha minden igaz engem is felvettek (legalább is én nagy esélyt láttam rá), szval csak az a problémám, hogy végülis ott a neptun kódom, de egy betű nem ugyanaz (u helyett v). Mekkorra az esélye, hogy az nem az én kódom?
valószínű a Te kódod, csak nehézkes lehetett kiolvasni (rengeteget szívtunk főleg a 0 és O betűk megkülönböztethetetlensége miatt...)
Vajon ez én vagyok?

Tommy írta:Az lesz a legjobb ha holnap felhívok vmi illetékest, nem bírok így kétségek között lenni.
ezért elnézésetek kérem a KOB nevében
Lehel írta:Tommy írta:Az lesz a legjobb ha holnap felhívok vmi illetékest, nem bírok így kétségek között lenni.
szerintem Te vagy, nincs két ennyire hasonlító neptun kód, valószínű véletlen elírás, mi is emberekből vagyunk és sokszor tényleg nehéz volt a kézzel kitöltött lapról a neptunkódokat kibogarászniezért elnézésetek kérem a KOB nevében

Lehel írta:halasze írta:Hello! Ha minden igaz engem is felvettek (legalább is én nagy esélyt láttam rá), szval csak az a problémám, hogy végülis ott a neptun kódom, de egy betű nem ugyanaz (u helyett v). Mekkorra az esélye, hogy az nem az én kódom?
gratulavalószínű a Te kódod, csak nehézkes lehetett kiolvasni (rengeteget szívtunk főleg a 0 és O betűk megkülönböztethetetlensége miatt...)
És sajnálom, hogy az én írásom is olvashatalannak minősült
ú. Szó mi szó...tényleg csúnyán írok. De a lényeg, hogy felvettek ugyhogy most öröm bodottá van.
Köszi srácok!!!
Már csak egy olyan kérdésem lenne, hogyha ezeken a fészekrakó napokon nem leszek ott az nagy probléma? Vagyis inkább úgy mondom, hogyha első nap nem alszom bent, az baj?köszi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég