Koli eredmények

Tiszta szoba, rendes ház, avagy Hillton á la PSZF. Minden, ami a kollégiummal kapcsolatos.

Moderátor: KOB

Re: Koli eredmények

HozzászólásSzerző: babrada » 2010. augusztus 27., péntek 10:54

Hát mivel csak két oszlop van, és abból az egyikben 4 ember szerepel, szerintem mindenki nézte mind a kettőt.

A "kellett volnával" meg sokra megy az ember, persze más is meg lett pályázva, és várjuk a visszajelzéseket. BGF nyilván semmiben sem tudott segítséget/információt adni, nem véletlenül tanácsolta több ott végzett, hogy az isten szerelmére ne oda menj... :sertodott
babrada
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

Re: Koli eredmények

HozzászólásSzerző: Teodóra » 2010. augusztus 27., péntek 11:02

babrada írta:Hát mivel csak két oszlop van, és abból az egyikben 4 ember szerepel, szerintem mindenki nézte mind a kettőt.

A "kellett volnával" meg sokra megy az ember, persze más is meg lett pályázva, és várjuk a visszajelzéseket. BGF nyilván semmiben sem tudott segítséget/információt adni, nem véletlenül tanácsolta több ott végzett, hogy az isten szerelmére ne oda menj... :sertodott

Nyilván nem csinál a BGF a saját kolijának ellen reklámot. Abban meg segítenek, h találj albérletet, akár olcsóbbat is lásd. albérletet keres-kínál topic. Szerintem nem vagyunk egyedül azzal a problémával, h nincs még hol laknunk. Türelem... :) Tudom nem egyszerű. Nem alszok már napok óta rendesen, mert nem tudom mi lesz, ha nem találok se kolit se albérletet.
Teodóra
Newbie
Newbie

Given: 3 thanks
Received: 0 thanks
Szak: Emberi Erőforrások
Évfolyam: I.
Nem: Csaj

Előző

Vissza: Kollégium