Arnie írta:bence2005 írta:Húú lehet eléggé kattant avgyok így suli előtt egy nappalde akkor leírom konkrétan, P2-es csoportban vagyok , viszont van olyan tárgyam amit P4-5-6 (így van beírva) sikerült felvennem, akkor ilyenkor hová megyek majd? A névsoros részét melyikre értetted? Az aktuális kurzusékra, vagy alapból, amilyen csoport vagyok, jelen esetben P2.
A kurzus névsorára értettem. Amikor zh-zni mész a névsor, ami alapján megnézik, kinek kell ott lennie, azoknak a névsora, akik arra a kurzusra jártak.
Ha egy tárgyból a P2-es kurzust vetted fel, oda mész zh-zni, ha a P4-est, akkor meg oda. Ha úgy volt a Neptunban kiírva, hogy P4-5-6, akkor ezek a csoportok majd nyilván egy teremben írnak.
a kurzusoknál van egy külön csoportszám, vagy kurzusszám, azt kell majd ráírni a zh-ra v a neptun kódot

de akkor leírom konkrétan, P2-es csoportban vagyok , viszont van olyan tárgyam amit P4-5-6 (így van beírva) sikerült felvennem, akkor ilyenkor hová megyek majd? A névsoros részét melyikre értetted? Az aktuális kurzusékra, vagy alapból, amilyen csoport vagyok, jelen esetben P2.