Kérdések - Válaszok

Általánosságban az iskoláról, pozitív és negatív dolgok egyaránt.

Re: Kérdések - Válaszok

HozzászólásSzerző: Tracy » 2010. szeptember 5., vasárnap 13:56

Alessia_ írta:Sziasztok!

Ha a TO-n azt mondták megcsinálják a beiratkozást és a tárgyfelvételt helyettem kreditbeszámítás és későbbi féléves tárgyak felvétele miatt, akkor zargathatom őket hétfőn reggel, hogy milyen órákra ülhetek be a héten, hiszen még nem látok semmi változást a neptunban, vagy inkább ne és a csoportom szerinti órarendet kövessem addig?

/Bocsi, hogy átmásoltam a gólyafészekből, de ma a fórum azon része lezárásra kerül, ha jól olvastam/

addig járj be a saját csoportod óráira, mindegyikre! Függetlenül attól, hogy fel leszel mentve, vagy sem. ELső órák még úgy se olyan vészesek... :)
Tracy
Super Hero
Super Hero

Given: 131 thanks
Received: 522 thanks

The following user would like to thank Tracy for his or her post:
Alessia_

HozzászólásSzerző: Alessia_ » 2010. szeptember 5., vasárnap 14:01

És azon tárgyak óráira, melyek felvételét kérvényeztem? Zárójelesen: nem tudom azt sem, hogy azok mikor volnának pontosan.
Alessia_
Newbie
Newbie

Given: 12 thanks
Received: 0 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: Tracy » 2010. szeptember 5., vasárnap 14:06

Alessia_ írta:
Tracy írta:
Alessia_ írta:Sziasztok!

Ha a TO-n azt mondták megcsinálják a beiratkozást és a tárgyfelvételt helyettem kreditbeszámítás és későbbi féléves tárgyak felvétele miatt, akkor zargathatom őket hétfőn reggel, hogy milyen órákra ülhetek be a héten, hiszen még nem látok semmi változást a neptunban, vagy inkább ne és a csoportom szerinti órarendet kövessem addig?

/Bocsi, hogy átmásoltam a gólyafészekből, de ma a fórum azon része lezárásra kerül, ha jól olvastam/

addig járj be a saját csoportod óráira, mindegyikre! Függetlenül attól, hogy fel leszel mentve, vagy sem. ELső órák még úgy se olyan vészesek... :)
És azon tárgyak óráira, melyek felvételét kérvényeztem? Zárójelesen: nem tudom azt sem, hogy azok mikor volnának pontosan.

ott a válasz is :afro szerintem a hét végére már megcsinálják ezt neked tuti, és akkor már tudod, h mire kell bejárnod, és mire nem.
Tracy
Super Hero
Super Hero

Given: 131 thanks
Received: 522 thanks

The following user would like to thank Tracy for his or her post:
Alessia_

HozzászólásSzerző: bence2005 » 2010. szeptember 5., vasárnap 18:11

Helló, csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én nem a saját csoportom órájára járok be, akkor majd zh-ra a saját csoportom, vagy pedig annak a csoportnak az időpontjára kell mennem ahová jártam? Tudom, hogy korai csak eddig nem igen jártam más csoporthoz, és előző félévben a stat1 zh-k csoportok szerint voltak meghirdetve. Köszi
bence2005
Newbie
Newbie

Given: 8 thanks
Évfolyam: I.
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: Arnie » 2010. szeptember 5., vasárnap 18:15

bence2005 írta:Helló, csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én nem a saját csoportom órájára járok be, akkor majd zh-ra a saját csoportom, vagy pedig annak a csoportnak az időpontjára kell mennem ahová jártam? Tudom, hogy korai csak eddig nem igen jártam más csoporthoz, és előző félévben a stat1 zh-k csoportok szerint voltak meghirdetve. Köszi

Annak a csoportnak a zh-ra kell majd menned, ahol benne vagy a névsorban. Ha a saját csoportodhoz vettél fel mindent, de más órára jársz be, akkor is a saját csoportoddal együtt írod a zh-kat.
Mutasd meg azt, ki nem kerget ábrándokat, s én mutatok egy boldog embert. Ám az ember igazán csak álmában szabad, így van ez rég, s örökre így marad.
/Holt költők társasága/
Arnie
HÖK
HÖK

Given: 101 thanks
Received: 543 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment
Évfolyam: III.

HozzászólásSzerző: bence2005 » 2010. szeptember 5., vasárnap 18:29

Arnie írta:
bence2005 írta:Helló, csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én nem a saját csoportom órájára járok be, akkor majd zh-ra a saját csoportom, vagy pedig annak a csoportnak az időpontjára kell mennem ahová jártam? Tudom, hogy korai csak eddig nem igen jártam más csoporthoz, és előző félévben a stat1 zh-k csoportok szerint voltak meghirdetve. Köszi

Annak a csoportnak a zh-ra kell majd menned, ahol benne vagy a névsorban. Ha a saját csoportodhoz vettél fel mindent, de más órára jársz be, akkor is a saját csoportoddal együtt írod a zh-kat.

Húú lehet eléggé kattant avgyok így suli előtt egy nappal :) de akkor leírom konkrétan, P2-es csoportban vagyok , viszont van olyan tárgyam amit P4-5-6 (így van beírva) sikerült flevennem, akkor ilyenkor hová megyek majd? A névsoros részét melyikre értetted? Az aktuális kurzusékra, vagy alapból, amilyen csoport vagyok, jelen esetben P2.
bence2005
Newbie
Newbie

Given: 8 thanks

HozzászólásSzerző: Arnie » 2010. szeptember 5., vasárnap 18:39

bence2005 írta:Húú lehet eléggé kattant avgyok így suli előtt egy nappal :) de akkor leírom konkrétan, P2-es csoportban vagyok , viszont van olyan tárgyam amit P4-5-6 (így van beírva) sikerült felvennem, akkor ilyenkor hová megyek majd? A névsoros részét melyikre értetted? Az aktuális kurzusékra, vagy alapból, amilyen csoport vagyok, jelen esetben P2.

A kurzus névsorára értettem. Amikor zh-zni mész a névsor, ami alapján megnézik, kinek kell ott lennie, azoknak a névsora, akik arra a kurzusra jártak.
Ha egy tárgyból a P2-es kurzust vetted fel, oda mész zh-zni, ha a P4-est, akkor meg oda. Ha úgy volt a Neptunban kiírva, hogy P4-5-6, akkor ezek a csoportok majd nyilván egy teremben írnak. :)
Mutasd meg azt, ki nem kerget ábrándokat, s én mutatok egy boldog embert. Ám az ember igazán csak álmában szabad, így van ez rég, s örökre így marad.
/Holt költők társasága/
Arnie
HÖK
HÖK

Given: 101 thanks
Received: 543 thanks
Évfolyam: III.

HozzászólásSzerző: DZ » 2010. szeptember 5., vasárnap 22:16

Újrafelvett vagyok, és a már teljesített tárgyakat egy hasonlóan járt társamtól kapott info alapján mind felvettem felmentettként, de mint utólag kiderült ha egyszerre számíttatom be az összes kreditet,akkor nem kéne ezeket felvenni. Viszont most már nem engedi leadni a neptun. Irány a TO? Remélem ezért nem kell fizetni.
DZ
Full Member
Full Member

Given: 6 thanks
Received: 11 thanks

HozzászólásSzerző: citrom » 2010. szeptember 5., vasárnap 22:56

valaki tudja hogy mikor lehet legkorábban a tanszékeknél megjelenni? 8? :)
citrom
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Cebelus » 2010. szeptember 5., vasárnap 22:59

Bocs, tuti én vagyok a béna, hogy nem találom, de mikor van nyitva holnap a TO?
“Mielőtt megbotránkoznál a kokainistán, gondolkozz el az okain is tán!”
Cebelus
Newbie
Newbie

Given: 14 thanks
Received: 3 thanks

HozzászólásSzerző: Nicolettke » 2010. szeptember 5., vasárnap 23:00

citrom írta:valaki tudja hogy mikor lehet legkorábban a tanszékeknél megjelenni? 8? :)

Megjelenni előtte is lehet, csak nem biztos, hogy lesz ott bárki, aki fogad... :) Viccet félre téve, ha 8-tól van órád, akkor inkább a 9.30-9.40-es szünetben próbálkozz, mert van amelyik tanszéken az utolsó pillanatban esnek be a titkárnők vagy még akkor sem. Ha be tudsz menni korábban a suliba, akkor érdemes azért megpróbálni, hátha ott lesz valaki 8 előtt. (ritka, de van amelyik tanszéken előfordul :) )
Nicolettke
Global Moderator
Global Moderator

Given: 213 thanks
Received: 387 thanks
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: Nicolettke » 2010. szeptember 5., vasárnap 23:07

Cebelus írta:Bocs, tuti én vagyok a béna, hogy nem találom, de mikor van nyitva holnap a TO?

Tavaly ez volt a TO nyitvatartási rendje (nem tudom idén változtattak-e rajta, de a TO-k ajtaján biztos ki van írva, mesteren és távon ettől eltért, ha esetleg az kellett volna...)

Hétfőn, Szerdán: 9.00-11.30
Csütörtökön: 13.00-15.00
Kedden, Pénteken: A félfogadás szünetel
Nicolettke
Global Moderator
Global Moderator

The following user would like to thank Nicolettke for his or her post:
Cebelus

HozzászólásSzerző: citrom » 2010. szeptember 5., vasárnap 23:10

Nicolettke írta:
citrom írta:valaki tudja hogy mikor lehet legkorábban a tanszékeknél megjelenni? 8? :)

Megjelenni előtte is lehet, csak nem biztos, hogy lesz ott bárki, aki fogad... :) Viccet félre téve, ha 8-tól van órád, akkor inkább a 9.30-9.40-es szünetben próbálkozz, mert van amelyik tanszéken az utolsó pillanatban esnek be a titkárnők vagy még akkor sem. Ha be tudsz menni korábban a suliba, akkor érdemes azért megpróbálni, hátha ott lesz valaki 8 előtt. (ritka, de van amelyik tanszéken előfordul :) )

ja értem. én a számtech tanszékre mennék, hogy átvehessem másik időpontra. le van tiltva azoknak akik csúsznak egy évet ennél a tárgynál és nem lehet módosítani, csak ha szólok. jövő héten még elvileg lehet, szoval megengedi a titkárnő ugye?? :szomorkas
citrom
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Nicolettke » 2010. szeptember 5., vasárnap 23:13

citrom írta:
Nicolettke írta:

ja értem. én a számtech tanszékre mennék, hogy átvehessem másik időpontra. le van tiltva azoknak akik csúsznak egy évet ennél a tárgynál és nem lehet módosítani, csak ha szólok. jövő héten még elvileg lehet, szoval megengedi a titkárnő ugye?? :szomorkas

Szerintem a számtech tanszéken a tanárok is tudnak Neked ebben segíteni és biztos lesz ott valaki, akinek lesz 8-tól órája, egy próbát biztosan megér.
Nicolettke
Global Moderator
Global Moderator

HozzászólásSzerző: Tocsamicsi » 2010. szeptember 6., hétfő 7:22

Aerobik már lesz a héten? Nemt udni?
Kép