Marcsii írta:A most februári évkönyv fotózás az a tavaszi félévben államvizsgázókra vonatkozik?

Tocsamicsi írta:Yessyess! Kedves HÖK, miért kell külön időpont az évkönyv fotózásra?! (Hogy a vidékiek ne menjenek fel, aki dolgozik meg vegyen ki szabit????!!!!) Védéskor miért nem lett volna jó?! Vagy diplomosztón akkor már, de ez.....

Arnie írta:Tocsamicsi írta:Yessyess! Kedves HÖK, miért kell külön időpont az évkönyv fotózásra?! (Hogy a vidékiek ne menjenek fel, aki dolgozik meg vegyen ki szabit????!!!!) Védéskor miért nem lett volna jó?! Vagy diplomosztón akkor már, de ez.....
Kedves Tocsamicsi!
Azért nem lehetett korábban, vagy a védéskor, mert az iskola most bólintott rá. Ha azt hiszed, mi döntünk egyedül, rosszul hiszed. A diplomaosztón kapod meg az évkönyvet, nyilván nem lehet akkor a fotózás.

Icebrador írta:Vki! Most akkor szeptemberben fog indulni Gazd.men vmilyen minimális létszámmal (60-70fő) államin, vagy CSAK fizetős lesz??

Ani88 írta:Évkönyvfotózásra ki kell öltözni? Hogy kell ezt elképzelni? Mindenkiről egyesével készül kép?

Arnie írta:Tocsamicsi írta:Yessyess! Kedves HÖK, miért kell külön időpont az évkönyv fotózásra?! (Hogy a vidékiek ne menjenek fel, aki dolgozik meg vegyen ki szabit????!!!!) Védéskor miért nem lett volna jó?! Vagy diplomosztón akkor már, de ez.....
Kedves Tocsamicsi!
Azért nem lehetett korábban, vagy a védéskor, mert az iskola most bólintott rá. Ha azt hiszed, mi döntünk egyedül, rosszul hiszed. A diplomaosztón kapod meg az évkönyvet, nyilván nem lehet akkor a fotózás.
(már a HÖK se a régi úgy látszik...)

cat írta:Lehet, hogy h*e kérdés, de potyára nem szeretnék utazni.
Szóval én most államvizsgáztam, de a nyelvvizsgám nincsen meg, így a diplomaosztón se vehetek részt.
Az lenne a kérdésem, hogy az évkönyv fotózáson így is részt kell vennem, vagy erre is vonatkozik ha nincs nyelvvizsga nincs "semmi" szabály?
Előre is köszönöm!

vitiani írta:cat írta:Lehet, hogy h*e kérdés, de potyára nem szeretnék utazni.
Szóval én most államvizsgáztam, de a nyelvvizsgám nincsen meg, így a diplomaosztón se vehetek részt.
Az lenne a kérdésem, hogy az évkönyv fotózáson így is részt kell vennem, vagy erre is vonatkozik ha nincs nyelvvizsga nincs "semmi" szabály?
Előre is köszönöm!
Ugyan ez nem a kérdésedre a válasz, de hátha nem tudod, attól h nincs nyelvvizsgád még részt vehetsz a diplomaosztón csak szólni kell a TO-sodnak. Mert hát azért mégiscsak megküzdöttél érte, és szerintem inkább most vegyen részt az ember, mint a következőn ahol már úgyse ismer annyi embert

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég