zsú_89 írta:Valaki megerősítene a tanterv alapján, hogy erre a tárgyra nem épül semmi?!
köszönöm szépen

sctr írta:zsú_89 írta:Valaki megerősítene a tanterv alapján, hogy erre a tárgyra nem épül semmi?!
köszönöm szépen
Nekem is ez lenne a kérdésem. Úgy vettem észre, hogy erre a tárgyra nem épül semmi és ez a tárgy sem épül semmire. 3. féléves, de ha felvenném 2. félévben, akkor lehetséges lenne, hogy átmenjek, vagy azért van olyan tárgy amihez kapcsolódik vmennyire és először jó lenne azt teljesíteni?

Munno írta:sctr írta:zsú_89 írta:Valaki megerősítene a tanterv alapján, hogy erre a tárgyra nem épül semmi?!
köszönöm szépen
Nekem is ez lenne a kérdésem. Úgy vettem észre, hogy erre a tárgyra nem épül semmi és ez a tárgy sem épül semmire. 3. féléves, de ha felvenném 2. félévben, akkor lehetséges lenne, hogy átmenjek, vagy azért van olyan tárgy amihez kapcsolódik vmennyire és először jó lenne azt teljesíteni?
Pontosan, nem épül rá semmi, ill nem épül semmire. Plusz itt egy kis segítség a tantárgyak egymásra épülésének témájával kapcsolatban http://www.pszfonline.hu/aktualis/tantervek/482-tantargyak-egymasraepuelese.html#comment-214
Sajnos a tárgyról nincs infóm, mert csak a GM-es alapszak közös moduljának a része.
az pedig 2. féléves tárgy
sctr írta:zsú_89 írta:Valaki megerősítene a tanterv alapján, hogy erre a tárgyra nem épül semmi?!
köszönöm szépen
Ez a tárgy csak ősszel indul ;)
pulikaa írta:sctr írta:zsú_89 írta:Valaki megerősítene a tanterv alapján, hogy erre a tárgyra nem épül semmi?!
köszönöm szépen
Te magad is leírtad, hogy 3. féléves tárgy. Akkor hogy vennéd fel 2. félévben?Ez a tárgy csak ősszel indul ;)

sctr írta:Jaaa, hogy ez így megy? xd Azt hittem indul februárban is

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég