agica:) írta:Szerettem volna én is nevezni, de azt hiszem már elkéstem vele! Nem hiszem, hogy még meg tudnám írni,vizsgák meg minden... főleg vizsgák ;) de kíváncsi lennék a beadott dolgozatokra!:)

bogica46 írta:Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az 5000Ft-os nevezési díjat hogyan kell befizetni?
Kapok csekket, vagy átutalás?
Köszi
A dolgozatot írok feladata csupán a jelentkezési lap és a dolgozat határidőre való benyújtása. A jelentkezési lap beérkezésének határideje: december 12. Szerda 15:30-ig a 127 szobába. (vagyis ma)
UTISZ írta:bogica46 írta:Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az 5000Ft-os nevezési díjat hogyan kell befizetni?
Köszi
Karunk állja a nevezési és részvételi díjat.![]()
A dolgozatot írok feladata csupán a jelentkezési lap és a dolgozat határidőre való benyújtása. A jelentkezési lap beérkezésének határideje: december 12. Szerda 15:30-ig a 127 szobába. (vagyis ma)
... és ráadásul vidéki vagyok, úgyhogy maximum holnap tudom leadni. Akkor még elfogadják????
bogica46 írta:UTISZ írta:bogica46 írta:Hello!
Köszi
Karunk állja a nevezési és részvételi díjat.![]()
De a kiírásban 15-ét írnak, hogy addig lehet leadni a jelentkezési lapot! Nekem nem mondták hogy ma kell... és ráadásul vidéki vagyok, úgyhogy maximum holnap tudom leadni. Akkor még elfogadják????

Bossszi írta:Hol lehet többet meg tudni a TDK-ról?![]()
égyszi Ugyanis érdekelne, de nem találtam részletesebb információkat róla

bogica46 írta:Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy most kaptam meg az indexem, és láttam benne hogy a TDK 2. helyezés mellé oda van írva hogy 6 kredit. Most ez mit jelent? Kaptam érte 6 kreditet? És ha igen akkor ehhez a félévemhez hozzácsapják, vagy hogy működik??

bogica46 írta:Csak egy kérdésem lenne, hogy a tartalmi kivonatot (angolul is magyarul is) ugyanolyan struktúrában kell megcsinálni mint előzőleg? Vagy kell még pluszban feltüntetni rajta valamit?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég