TDK

Tudományos Diák Körök

TDK

HozzászólásSzerző: Zsolti- » 2007. december 4., kedd 13:03

Tudományos Diák Körökkel kapcsolatos bármilyen kérdéseteket itt tehetitek fel!
PSZF: kipipálva, immáron én is a diplomások butuló útjára léptem :D

I :sziv Wakeboard

Kép

Kép
Zsolti-
Administrator
Administrator

Given: 1 thanks
Received: 29 thanks
Szak: Emberi Erőforrások
Nem: Pasi

Re: TDK

HozzászólásSzerző: agica:) » 2007. december 11., kedd 14:14

Szerettem volna én is nevezni, de azt hiszem már elkéstem vele! Nem hiszem, hogy még meg tudnám írni,vizsgák meg minden... főleg vizsgák ;) de kíváncsi lennék a beadott dolgozatokra!:)
agica:)
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: nemet » 2007. december 11., kedd 20:38

nem tudom ugy altalaban hanyan irhatnak a pszfen tdk dolgozatot, en ugy gondoltam regebben, hogy senki sem, de aztan talalkoztam par emberrel, aki irt... En amugy mindenkinek csak javasolni tudom a tdk-zast, leginabb azert mert tok jo elokeszitese a szakdolgozatnak, az ember valamennyire rajon, hogyan is kell elkesziteni egy hosszabb "tudomanyos dolgozatot", es ha megtetszik a tema, es a dolgozat is jol sikerul, akar azt is tovabb lehet fejleszteni szakdolgozatta. en mindenkinek javaslom, akinek meg van lehetosege ra
nemet
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: UTISZ » 2007. december 11., kedd 22:38

agica:) írta:Szerettem volna én is nevezni, de azt hiszem már elkéstem vele! Nem hiszem, hogy még meg tudnám írni,vizsgák meg minden... főleg vizsgák ;) de kíváncsi lennék a beadott dolgozatokra!:)

A november 30.-án megtartott Házi TDK a Karunkról a következő dolgozatokat mutatták be:

Géczi Boglárka (III. évf): A NOVUS Traktor Kft. Stratégiai terv variánsai az Európai Uniós mezőgazdasági támogatások lehetőségeinek tükrében.
Konzulense: Baracskainé dr. Boór Judit

Gadácsi Péter (III. évf): A farktorálás lehetősége Magyarországon
Konzulense: Dr. Gyulai László

Koncz Balázs, Nagy Balász, Szűcs Gábor (III. évf.): A Cash Flow háromszög
Konzulenseik: Dr. Sztanó Imre, Veress Attila

Kormanik Soma (III. évf): Operációkutatás a több biztosítós egészségügyben
Konzulense: Dr. Ábrahám István

Kirner Richard Leonard (III. évf.): Jogosultságkezelés integrált vállalati informatikai rendszerben
Konzulense: Ujváriné Dr. Melich Katalin

Kávai Renáta Adrienn (II. évf.): Az emberierőforrás-gazdálkodás politikája és gyakorlata, eltérései egy multinacionális és egy magyar vállalkozás között
Konzulensei: Dr. Rónayné dr. Jórend Judit, Dr. Fülöp Sándor

Nagy Eszter (V. évf.): A bankkártya szerepe a magyar pénzügyi szektorban
Konzulense: Benkőné dr. Deák Ibolya
UTISZ
Newbie
Newbie

Received: 3 thanks

HozzászólásSzerző: bogica46 » 2007. december 12., szerda 13:24

Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az 5000Ft-os nevezési díjat hogyan kell befizetni?
Kapok csekket, vagy átutalás?
Köszi
bogica46
Sr. Member
Sr. Member

Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: UTISZ » 2007. december 12., szerda 14:00

bogica46 írta:Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az 5000Ft-os nevezési díjat hogyan kell befizetni?
Köszi

Karunk állja a nevezési és részvételi díjat. :taps :) A dolgozatot írok feladata csupán a jelentkezési lap és a dolgozat határidőre való benyújtása. A jelentkezési lap beérkezésének határideje: december 12. Szerda 15:30-ig a 127 szobába. (vagyis ma)
UTISZ
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: bogica46 » 2007. december 12., szerda 14:23

UTISZ írta:
Köszi

Karunk állja a nevezési és részvételi díjat. :taps :) A dolgozatot írok feladata csupán a jelentkezési lap és a dolgozat határidőre való benyújtása. A jelentkezési lap beérkezésének határideje: december 12. Szerda 15:30-ig a 127 szobába. (vagyis ma)

De a kiírásban 15-ét írnak, hogy addig lehet leadni a jelentkezési lapot! Nekem nem mondták hogy ma kell :nem... és ráadásul vidéki vagyok, úgyhogy maximum holnap tudom leadni. Akkor még elfogadják????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára UTISZ 2007. december 12., szerda 15:38-kor.
bogica46
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: UTISZ » 2007. december 12., szerda 15:38

bogica46 írta:
UTISZ írta:
Köszi

De a kiírásban 15-ét írnak, hogy addig lehet leadni a jelentkezési lapot! Nekem nem mondták hogy ma kell :nem... és ráadásul vidéki vagyok, úgyhogy maximum holnap tudom leadni. Akkor még elfogadják????

Igazad van - ez sajnos megtévesztő volt, mert 15én az iskolának kell leadni, ezért hoztuk előbbre a leadást ki is irtuk az onlinera. Ha megkérlek valahogy betudod jutatni a tanszékre?
UTISZ
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: bogica46 » 2007. december 12., szerda 15:57

Szerencsére bent volt egyik csoporttársam és leadta! :huhh
bogica46
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: Bossszi » 2007. december 13., csütörtök 22:01

Hol lehet többet meg tudni a TDK-ról? :wacko :légyszi Ugyanis érdekelne, de nem találtam részletesebb információkat róla :szomorkas
Bossszi
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: UTISZ » 2007. december 13., csütörtök 22:40

Bossszi írta:Hol lehet többet meg tudni a TDK-ról? :wacko :légyszi Ugyanis érdekelne, de nem találtam részletesebb információkat róla :szomorkas

Először is itt a http://www.pszfonline.hu/tudomanyos-diakkorok-tdk.html ezen lapon minden fontosabb információ meg található, a legalján pedig van egy linket ami el visz az online-on fent lévő TDK hírekhez.
UTISZ
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: bogica46 » 2007. december 18., kedd 17:45

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy most kaptam meg az indexem, és láttam benne hogy a TDK 2. helyezés mellé oda van írva hogy 6 kredit. Most ez mit jelent? Kaptam érte 6 kreditet? És ha igen akkor ehhez a félévemhez hozzácsapják, vagy hogy működik??
bogica46
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: UTISZ » 2007. december 20., csütörtök 0:54

bogica46 írta:Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy most kaptam meg az indexem, és láttam benne hogy a TDK 2. helyezés mellé oda van írva hogy 6 kredit. Most ez mit jelent? Kaptam érte 6 kreditet? És ha igen akkor ehhez a félévemhez hozzácsapják, vagy hogy működik??

Hát.. pasz, ez most ilyen bónusz ajándék. Kérdeztem a TO hogy mi lesz vele, még ők se mondtak semmi biztosát. Rosszul nem jársz vele az biztos.  :D :D
UTISZ
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: bogica46 » 2008. január 13., vasárnap 18:36

Csak egy kérdésem lenne, hogy a tartalmi kivonatot (angolul is magyarul is) ugyanolyan struktúrában kell megcsinálni mint előzőleg? Vagy kell még pluszban feltüntetni rajta valamit?
bogica46
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: UTISZ » 2008. január 14., hétfő 0:00

bogica46 írta:Csak egy kérdésem lenne, hogy a tartalmi kivonatot (angolul is magyarul is) ugyanolyan struktúrában kell megcsinálni mint előzőleg? Vagy kell még pluszban feltüntetni rajta valamit?

ugyan az a struktúra, viszont itt található a részletes le írás: http://www.pszfonline.hu/images/stories/tdk/harsanyi5.doc
az idő pontok alá görgessed. Ja és holnap lekéne adni... mivel 15ig a harsányiba kell megérkeznije a dogának
UTISZ
Newbie
Newbie

Következő

Vissza: TDK