Szerző: QC » 2006. október 29., vasárnap 9:47
Sziasztok!
no hogy ki mit hallott..
A laktám: a laktám összege egyik az hogy tavaly azert volt sok mert a jogszabály megengedte hogy a hallgatoi normativabol kiegeszitsük, ellenben iden nem, ergó nem valtozott az összeg mert a laktámra rendelkezésre álló keretet ugyanugy felhasznaltuk ellenben miutan nem lehetett a normativabol kiegesziteni igy pont annyival lett kevesebb, és az hogy ki mit hallott, az egy dolog....
Én is hallottam hogy mennyi lesz az ösztöndij atlag még azelott hoyg egyaltalan elkeztem volna vele dolgozni es a letszamadatokat sem tudta meg senki pontosan, ugyhogy ennyit arrol hogy hallom nem hallom, amit a torveny eloirt laktám az mind mind ki lett osztva. ... erről ennyit.
A másik az a karácsonyi pénz. Idén nincs karácsonyi pénz, ugyanis szintén nem teszi lehetővé a jogszabály. És miutan nagyon nagyon megváltozott a térítési és juttatási szabályzat igy a tavalyhoz valo viszonítást el kéne felejteni.
És még valami nem ertem a PSZF-s embereket, tavalyhoz kepest horibilis összegek lettek az ösztöndíjak, de kb 10 embervol 8 nekifog rinyalni hoyg mas meg kevés, kicsit el kéne azon gondolkozni hogy mas suliban ahol pl 3,5-től van ösztöndíj szal oda is jarnak emberek.
És brekk hazugság ide hazugság oda, mutasd meg a jogszabályt ami előírja mire mennyit kell fizetni, vagy esetleg gyere le a HÖK irodába és csinald meg te ha olyan jol tudod....és utana oszd le a masikat hoy ki mikor miért hazudik.... ennyi
(-(-_(-_-)_-)-)