manpeti írta:Hali második éves hallgató vok a kummulált átlag 2,75 az ösztöndíj átlag 3,19. Melyik után kapok ösztöndíjat és szerintetek kb mennyi várható? (albi miatt kérdéses...) Kösszi a válaszokat!
Azt, hogy mennyi lesz nagyon nehéz megmondani, mert nagyon sok mindentől függ, hogyan alakulnak a sávok. Nagyon nagy becsléssel, nagyságrendileg 12-13 ezer körüli összegre számíthatsz.

mango írta:HA jövőévtől átvettek államilag támogatott képzésre, akkor kaphatok ösztöndíjat, szociális támogatást az őszi szemeszterre? Vagy várnom kell fél évet a tavaszira és csak akkor jár?

Omláss írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy az 5. évesek is kaphatnak ösztöndíjat ha a tanulmányi átlaguk eléri az ösztöndíj átlag határát? Persze államilag finanszírozotton...

Arnie írta:Omláss írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy az 5. évesek is kaphatnak ösztöndíjat ha a tanulmányi átlaguk eléri az ösztöndíj átlag határát? Persze államilag finanszírozotton...
Kaphatnak.

zoltanur írta:Igen, az előző kérdés számomra is érdekes, mert én viccesen 5.év végére kerültem át államira. És kipróbálnám milyen az ösztöndíj. Remélem kapok!
Ezen felül, szerintetek kb mikorra várható? Aki már kapott olyantól szeretnék egy saccot hallani. Ahogy nézem legutóbbi félévben ápr 1 volt, ami jó 2 hónappal kezdés után van, szóval akokrmost okt vége, nov eleje kb?

zoltanur írta:Sziasztok, Valaki már tudja a sávokat? Illetve valakinek már a neptunban jelez valamit? Nekem a pénzügyek-ösztöndíjak menüpontban még ki sem lehet választani az aktuális félévet, az normális?
Kösz, helo
( szóval ezek szerint ez normális)

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég