nyusziful87 írta:Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a félévben még lehet pályázni rendkívüli szoctámra és ha igen, akkor mit kell letölteni hozzá???
Köszi előre is!

majorzsu írta:2,5-re mindenképp jár már ösztöndíj vagy előfordulhat, h feljebb csúszik a sáv?

davidurie írta:majorzsu írta:2,5-re mindenképp jár már ösztöndíj vagy előfordulhat, h feljebb csúszik a sáv?
Nem hiszem, hogy ennél feljebb fog kúszni :-)
Biztosat nem lehet mondani sosem, de ennyire nem javultak az átlagok szerintem :-)

(OTP)

gzsuzsi írta:Sziasztok! az lenne a kérdésem,h az ösztöndíjsávokat mikor szokták közzétenni és ha én most leszek másodéves, akkor a másodéves, vagy az elsőéves sávokat kell majd néznem? előre is köszi a választ

pulikaa írta:gzsuzsi írta:Sziasztok! az lenne a kérdésem,h az ösztöndíjsávokat mikor szokták közzétenni és ha én most leszek másodéves, akkor a másodéves, vagy az elsőéves sávokat kell majd néznem? előre is köszi a választ
Szeptember végén, október elején-közepén derül ki, ha jól tudom.
És jövőre már másodévesek leszünk, így értelemszerűen a másodéves sávot kell majd nézni.

@nett írta:ha van olyan tárgyam amiből VKznom kell, de elérem az alsó határt amitől jár ösztöndíj, akkor fogok kapni, vagy nem?

_Zsufesz_ írta:Hello!
Most leszek másodéves, és költségesen kezdtem, de a TO-som azt mondta, hogy jó esélyeim vannak átkerülni államira. A kérdésem az lenne, hogy én így mikor kaphatok először ösztöndíjat? Esetleg már a 09/10 tavaszi átlagomra is kaphatok, vagy csak majd a kövi tavaszi félévben a most következő őszi átlagomra?
Kösz előre is.

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég