ToMeSz írta:T Suli K Tomesz![]()

majianka írta:ezek szerint csak velem kivételeznek h még nem kaptam semmit.indexem rendben neptunon is fent vannak az összegek meg hogy aktív bankszámlaszámomat is leellenőriztem 100szor szóval nem értem.tanulmányi előadóm szabin másik meg nem tudott semmit mondani úgyhogy remek.

zsozsom1987 írta:majianka írta:ezek szerint csak velem kivételeznek h még nem kaptam semmit.indexem rendben neptunon is fent vannak az összegek meg hogy aktív bankszámlaszámomat is leellenőriztem 100szor szóval nem értem.tanulmányi előadóm szabin másik meg nem tudott semmit mondani úgyhogy remek.
a netpunban azt látod, hogy teljesítve? mert akkor meg kellett volna kapnod már!

majianka írta:zsozsom1987 írta:majianka írta:ezek szerint csak velem kivételeznek h még nem kaptam semmit.indexem rendben neptunon is fent vannak az összegek meg hogy aktív bankszámlaszámomat is leellenőriztem 100szor szóval nem értem.tanulmányi előadóm szabin másik meg nem tudott semmit mondani úgyhogy remek.
a netpunban azt látod, hogy teljesítve? mert akkor meg kellett volna kapnod már!
az van ott h státusz:aktív de h teljesítve az nincs ott.csak nem értem mért mert elvileg mindenkinek egyszerre utalják és nincs semmi pótolnivalóm vagy ilyesmi.

dodo310 írta:ha nekem még nem, az gáz?:S

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég