Oli írta:Na sziasztok! Beszéltem ma telón Zsomborral, sikerült megtudnom, hogy 2 hét múlva hétfőn a szokásos időben lesz a tanfolyam, az egyik földszinti teremben, ahol fekete számítógépek vannak. (nem tudom melyik az a terem, a lényeg, hogy 17:00-kor mindenki a földszinti terembe jöjjön, ahol fekete színű az összes gép!!) Továbbá, arra is megkért engem/minket, hogy legyünk szívesek szólni a HÖK elnöknek (Marcinak), hogy legyen szíves intézze el a termet tutira!!!
Ennyi lenne az üzenet, amit továbbítottam nektek. De küld majd mindenkinek emailt is, hogy mi, hol, lesz. Így mindenki időben fog értesülni a dolgokról!

)

D king írta:Jó sokan írtak ide eddig.
Amúgy már csak 1 tanfolyam lesz. Nem?
És végre a gépeknél leszünk... Elvileg.
Zsomborral legközelebb csak pénteken tudok beszélni telefonon, sajnos nem volt időm felhívni még...
Amint megtudok valami infót írok. 

D king írta:Jó sokan írtak ide eddig.

zsanna írta:D king írta:Jó sokan írtak ide eddig.
Az online-on a naptárban az van, hogy az utolsó óra december 15-én lesz, bár nem tudom, hogy ez mennyire megbízható info... gondolom nem csak hasra ütöttek és úgy írták ki
kb. 6 alkalmat számoltam össze az Online-os naptárban. Gondolom a maradék pár órán a virtuális devizapiacon lévő kereskedést fogjuk elsajátítani, de előtte még tovább fogjuk venni a technikai elemzést is, és ennek a párját a fundamentális elemzést (ha jól emlékszem a tematikára). Zsomborral nem sikerült beszéljek telefonon. 

Kiró írta:na ezt most jó tudni, h a pc terembe kell menni, mert holnap keringtem volna, mint levegőben a gólya...
köszi az infót

zsanna írta:Kiró írta:na ezt most jó tudni, h a pc terembe kell menni, mert holnap keringtem volna, mint levegőben a gólya...
köszi az infót
na igen, eddig Oli hangoztatta, hogy a fekete gépes számtechteremben lesz ma az előadás, erre most írják ki online-ra, hogy a D teremben. most akkor mi van??? nem sikerült elintézni a termet? marha jó szervezés... (és most nem akarok senkit bántani, csak dühöngök, hogy miért nem lehet egyértelműen elintézni mindent)

Lacee írta:aki mondjuk, nem túl sok tőzsdei előképzettséggel szeretne menni, annak van lehetősége rá, hogy megértse az ottani dolgokat?

adatok megadása után adta be

Lacee írta:"Az általad megtekinteni kívánt oldal nem létezik.
Kérjük, hogy válassz egy oldalt a főmenüből. "
na ilyenkor?adatok megadása után adta be

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég