Előre is köszönöm a segítséget! Sajnos mivel Pesten vagyok anyumra hárul az, hogy mondjam mik kellenek, és a munkája mellett nem szeretném ha feleslegesen mászkálna.

Reny írta:Judó írta:Hali!
nekem az a problémám, hogy a honlapon (pszfonline) kitöltöttem az űrlapot és vmiért nem enged továbblépni..vmi olyasmit ir h nem érvényes :S elképzelhető h vmit rosszul irtam be és azért nem működik??? vagy most milegyen???előre is köki a választ
pussssz![]()
Szia Judó
Először is ellenőrizd, hogy biztosan minden adatot jól adtál e meg. Ha pedig azt írja ki, hogy érvénytelen bemenet, akkor próbáld meg egy másik internetböngészővel.
Ha még ezek után sem sikerül akkor írj nekem egy privát üzenetet a neveddel, neptunkódoddal.
így már sikerült
rem. továbbb is menni fog :P ha nem akkor írok 

adrus írta:Most először igényelek szoctámot, szóval pár dologgal nem vagyok tisztában.Remélem tudtok nekem segíteni! Türelmedet előre is köszönöm.
Az eredeti APEH jövedelemigazolást az előző évről hogy tudok igényelni? Muszáj személyesen bemenni? Rögtön megkapom? Vagy várni kell rá 1-2 hetet? Ha személyesen kell igényelni,akkor családtagjaim jövedelemigazolását átadják nekem is meghatalmazással, vagy csak mindenki a sajátját kaphatja meg?
Árvaellátással kapcsolatban még nem tudok semmit beadni, mert még folyamatban van az intézése. Ez nagy probléma?
Családi pótlékról igazolást, hogyan tudom beszerezni? ( számlakivonatot tudok mutatni róla)
Előre is köszi!

moni216 írta:adrus írta:Most először igényelek szoctámot, szóval pár dologgal nem vagyok tisztában.Remélem tudtok nekem segíteni! Türelmedet előre is köszönöm.
Az eredeti APEH jövedelemigazolást az előző évről hogy tudok igényelni? Muszáj személyesen bemenni? Rögtön megkapom? Vagy várni kell rá 1-2 hetet? Ha személyesen kell igényelni,akkor családtagjaim jövedelemigazolását átadják nekem is meghatalmazással, vagy csak mindenki a sajátját kaphatja meg?
Árvaellátással kapcsolatban még nem tudok semmit beadni, mert még folyamatban van az intézése. Ez nagy probléma?
Családi pótlékról igazolást, hogyan tudom beszerezni? ( számlakivonatot tudok mutatni róla)
Előre is köszi!
1-2 nap múlva kell visszamenni általában.

Bogárka írta:sziasztok.
megkaptam a jelentkezési lapot mailbe,de nem tudom megnyitni a linkekeket a pályázathoz,mert állandóan azt írja ki, hogy NOT FOUND. meg még valami hibaüzenetet alatta.
ez miért lehet?

tundee írta:Bogárka írta:sziasztok.
megkaptam a jelentkezési lapot mailbe,de nem tudom megnyitni a linkekeket a pályázathoz,mert állandóan azt írja ki, hogy NOT FOUND. meg még valami hibaüzenetet alatta.
ez miért lehet?
nálam is ugyanez a helyzet! és már több helyről is megpróbáltam belépni. SOS kellene ebben segítség, az is jó lenne, ha valaki csatolmányként elküldené emailben!
tunde.hegedus1@gmail.com
légyszilégyszi valaki!!

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég