csillag1990 írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szociális ösztöndíj pályázati lapjánál fel kell sorolni, hogy kikkel lakok együtt meg hogy menniy a jövedelem. Azt szeretném tudni, hogy ide a jelenlegi jövedelmet kell írni, vagy a apeh jövedelemigazolásból kell kiszámolni a havi keresetet. (a tejljeset elosztom 12-vel)
gondolom a diákmunka is jövedelemnek számít, azt hogy tüntessem fel, mert nem állandóan kapom, van ugy hogy egy hónapig nem is megyek. (a jövedelemigazolásból kitudom számolni, hogy egy hónapra mennyi jutott az úgy jó?)
előre is köszi a segítséget

előre is köki a választ 

reka írta:Mindig a jelenlegi állapotot kell feltüntetnem, ugye? Tehát ha én alkalmazásban voltam a suli előtt, de mivel kezd a suli felmondtam, ezért az onnan származó jövedelmem megszűnt, nem kell beírnom, ugye?
Én nem értem azt az apeh igazolást sem, tavaly volt jövedelmem, mert a 2009-es nyár folyamán, elég jó diákmunkát találtam és jól kerestem, ehhez mi köze van idén? Egy évvel ezelőtti állapot nem tükrözi a jelent!!! (legalább is az én helyzetemben)

tuta írta:egy gyors segítség kellene!!!
a közjegyzőnél azt mondták, hogy nem mindegy hogy a suli olyan önfenntartói igazolást kér, hogy én nem kérem a szüleim segítségét, vagy hogy a szüleim nem akarnak támogatni.
a mi sulinknak melyik kell?? LÉgyszi válaszoljatok mert nagyon sürgős lenne
kösziii

Blueice írta:tuta írta:egy gyors segítség kellene!!!
a közjegyzőnél azt mondták, hogy nem mindegy hogy a suli olyan önfenntartói igazolást kér, hogy én nem kérem a szüleim segítségét, vagy hogy a szüleim nem akarnak támogatni.
a mi sulinknak melyik kell?? LÉgyszi válaszoljatok mert nagyon sürgős lenne
kösziii
Én is megkérdeztem és nekem azt mondta h nem ad, és még nem is hallott ilyenről. Most akkor mit csináljak?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég