A tanár úr - Gyurkó - szerint ez csak a mi sulinkban van.

Könyv még nincs, és eddig csak a Kék óceánt vettük... Tiszta Hawaii - mármint az óceán miatt.

Valaki látja a tárgy lényegét? És miért infós tárgy?

D king írta:Ez is szép, új Bolognás tárgy.
A tanár úr - Gyurkó - szerint ez csak a mi sulinkban van.
Könyv még nincs, és eddig csak a Kék óceánt vettük... Tiszta Hawaii - mármint az óceán miatt.
Valaki látja a tárgy lényegét? És miért infós tárgy?

pyro írta:MINDEN:D
amúgy meg - ami a k meghajtón volt a szervtech mappában. Ha kell zippelve felmehet gmailre

pyro írta:Van az a feladatsoros (amiből csináltunk párat órán), olyan tuti lesz. Az kb 27 oldal asszem

Na nem kell annyira félni. Mintafeladatsort vágni kell, akkor nem lehet nagyobb baj.D king írta:Végre adtak információt a vizsgával kapcsolatban.
Köszönöm a Neptun üzit az illetékeseknek!
Így végre időben el tudok kedzeni CÉLIRÁNYOSAN készülni.
Bár, ahogy elézem nem lesz olyan ízi a vizsga.

így szerinted jó? 

pyro írta:de a mintafeladatsorban van elmélet, szóval vagy az előadást, vagy a könyvet tudni kell, nem ám olyan egyszerű az élet
D king: szeretem ezt a tárgyat, szeretem ezt a tárgyat, szeretem ezt a tárgyat![]()
![]()
![]()
![]()
így szerinted jó?

Nem kell tudni a könyvet. Elég ha átnézed a diákat meg a mintafeladatokat.pyro írta:de a mintafeladatsorban van elmélet, szóval vagy az előadást, vagy a könyvet tudni kell, nem ám olyan egyszerű az élet
D king: szeretem ezt a tárgyat, szeretem ezt a tárgyat, szeretem ezt a tárgyat![]()
![]()
![]()
![]()
így szerinted jó?

Vissza: Közgazdasági Informatikai Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég