Július 2-án nagyon kegyesek voltak szóbelin... az én csoportomban szerintem mindenki átment... legalábbis mondjuk a közepe felé voltam, de hogy addig senki sem bukott meg... az biztos! Korom Erik és a Bácsi szóbeliztetett és nagyon jó szándékúak voltak!
de tudom, hogy a másik csoportban még mindig volt buktatás... azoknak akik újra mennek szeptemberben.. Nagyon sok kitartást kívánok!!!!! és még annyit... ha írsz egy kettesnél jobb írásbelit, akkor már nyert helyzetben vagy!... most már utólag örülök neki, hogy nem adtak meg egy pontot és így nem lett kettes a dogám mert egy hármasból vagy egy négyesből még mindig lehet kettes a végén, de egy kettesből vagy kettes, vagy megint csak bukta... így aki szeptemberben megy az új lappal kezd! és ugye érdemes olvasgatni ezt a fórumot is!
és ha kell még egy jó tanács... akkor írjatok privit!, mert hogy ezt nem osztogatják! sajnálom, hogy nem előbb jöttem rá én is.. már rég végeztem volna..
hát ha legközelebb is bejön...bár erre nincs garanciamert 3 féle ember jár a pszfre sztem:
1 akinek minden sikerül és érzéke is van a számvitelhez
1 akinek semmi érzéke hozzá és mindig megbukik
1 akinek szintén nincs hozzá érzéke, de...
üdv
bird