Skywalker írta:Eisenberger Jánosné a tanár. Esetleg akit már tanított, tudna róla valamit mondani? Mennyire osztályoz keményen?

Kicsit bővebben?brekk írta:Skywalker írta:Eisenberger Jánosné a tanár. Esetleg akit már tanított, tudna róla valamit mondani? Mennyire osztályoz keményen?
nagyon aranyos tanar.

Skywalker írta:Kicsit bővebben?brekk írta:Skywalker írta:Eisenberger Jánosné a tanár. Esetleg akit már tanított, tudna róla valamit mondani? Mennyire osztályoz keményen?
nagyon aranyos tanar.

http://www.pszfonline.hu/images/stories ... folyam.pdfJosef írta:Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ezt a tantárgyat fel kell most venni? mert a szakiránynak megfelelően kint van nekem a neptunban, és van is kurzus, de az van mellé írva hogy normál kurzus. Ez most mit jelent? (biztonság kedvéért felvettem) csak jó lenne ha valaki megerősítene, mert mondjuk a tantervben ez a tavaszi félévre van írva, most mégis meg van nyitva....
Szóval jól tetted, hogy felvetted! 

Josef írta:Nnnna akkor az jó, már csak azt kéne kideríteni, hogy mikor lesz, mert nagyon nem mindegy hogy mikor lesz a meló miatt. Nem tudod megmondani hogy előző félévben kb mikor volt?

)

Ahogy hallottam idén sok minden másképp van... Tavaly az első zh-ig 3 órán foglalkoztunk a JavaScripttel, a többin vettünk elméletet. Aztán a zh-n kellett egy scriptet írni, a zh másik része (elmélet) teszt volt. De egyik szintén infós ismerősöm mesélte, hogy idén még nem volt JavaScript, az elméletet pedig kifejtősként fogja számon kérni. Scriptírás így tuti nem lesz, az elméleti rész pedig gondolom az lesz, amit a tanár mondott. Ha kifejtőst ígért, akkor nyilván az lesz.Josef írta:Ebből a tárgyból hogy nézett ki a zh tavaly? Kb miket kérdezett a Tanárnő?

Josef írta:Sziasztok!
Sajnos nem voltam az utolsó órán. Beszéltetek a zhról valamit? Gondolok itt ilyesmit hogy akkor a zh hétfőn lesz 1től ugye?

Vissza: Módszertani Intézeti Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég