)
)
Ez is a számtech tanszék egyik tárgya: tehát amikor megtalálod az egész vizsgaidószak alatt Eisenbergernét (a többi számtech tanárhoz most ne menjBoba írta:Jegybeíratás mikor lesz? Tud valaki valamit? Nekem még a jegy sincs beírva a neptunba. (Mondjuk szinte semmiből)
), akkor be fogja írni. Ne aggódj akkor se, ha jan. végén mész, őt ez nem fogja zavarni.
Egyébként a számtech tanszéknél majd biztos ki lesznek írva a tanárnő jegybeírási időpontjai. 

Skywalker írta:Ez is a számtech tanszék egyik tárgya: tehát amikor megtalálod az egész vizsgaidószak alatt Eisenbergernét (a többi számtech tanárhoz most ne menjBoba írta:Jegybeíratás mikor lesz? Tud valaki valamit? Nekem még a jegy sincs beírva a neptunba. (Mondjuk szinte semmiből)
), akkor be fogja írni. Ne aggódj akkor se, ha jan. végén mész, őt ez nem fogja zavarni.
Egyébként a számtech tanszéknél majd biztos ki lesznek írva a tanárnő jegybeírási időpontjai.

Nagyon nem kell rohangálni. Ha biztosra akarsz menni, menj fel neptunba, nézd meg mikor lesz UV időpontja. Ha ebből a tárgyból nem is, szerintem számtech1-ből (azt is szokott tanítani) tuti buktak néhányan, és akkor bemész akkor, és beíratod.Boba írta:Skywalker írta:Ez is a számtech tanszék egyik tárgya: tehát amikor megtalálod az egész vizsgaidószak alatt Eisenbergernét (a többi számtech tanárhoz most ne menjBoba írta:Jegybeíratás mikor lesz? Tud valaki valamit? Nekem még a jegy sincs beírva a neptunba. (Mondjuk szinte semmiből)
Hát elérhető egy lista http://www.bgf.hu/egysegek/hirek/hir.php?id=2891
de a szerdait nem javította ki csütörtökre (néhányan voltak bent, hiába). Akkor neki nem is lesz konkrét kiírva? Akkor rohangálhatok. :S Na mindegy. De legalább a jegyemet tudnám.
Vagy amikor mész jan.-ban vizsgázni más tárgyból, akkor leugrasz a tanszékhez, megnézed a lehetőségeket, és a megfelelő időben bemész. Nagyon pluszbejárást nem követel. 

jó lenne már tudni

takeover írta:Akik 2.zhn írásbelit írtak van már valakinek jegy neptunban?jó lenne már tudni
![]()

Vissza: Módszertani Intézeti Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég