Mondjuk laptopok esetében normális szokott lenni, mert sok baromságot tesznek rá alapból a gyárban.Amiket én innen kilőnék elsősorban pl: HiYo, LaunchApplication,Application launcher, OEAddOn, MWSOEMON, M3SRCHMN, IObit, fbserver, CALMAIN, epmworker, fbguard,DKService, AluSchedulerSvc, Ticker
Jah és azért jó sok baromság is fut mellette szvsz. Mondjuk minek poweriso, ha van daemon tools? ua funkciója van mind2nek. Sőt, daemon tools ikon nélkül is müködik, szóval még csak futnia se kéne. Sok HP-s cucc is van, ami szerintem baromság, és tuti nem is használod. Aztán gondolom nem 56k-s modemet használod internethez, az is felesleges... Amiket előbb írtam, azokról így ránézésre nem tudom micsodák. Tuti nem a többi okozza a firefox fagyását. Hacsak nem az egyik svchost. Szóval azokat(a fenti listát) kéne sorba kilőni, és nézni van-e vmi hatása fire foxra. Ha netán menet közben beszarna a windóz, restart után alapból visszaáll az állapot, szóval attól h. kilövöd nem történhet nagy baja. Persze azért lehet kivétel pl RAID kötetnél, de tuti nincs laptopban raid...
Szerintem ráférne 1 kis takarítás a laptopra. Egész pontosan én tuti kiírtanék róla 1 rakás cuccot
csak lassítja az amúgy is alapjában gyengébb gépeket.

Telepítgettem vak világba, aztán most meg szívok. Telepítettem valami ilyesmit, hogy jogtiszta microsoft, "Keresse az eredeti Microsoft szoftvert." Az elején még semmi baj nem volt vele, aztán most hogy bekapcsoltam a gépet már azzal indult a windows előtt, hogy hamis a windows, és hogy keressek újat. Igazából sok baj nincs vele, mert ugyanúgy megy a gép, csak mindig eltüntetni a háttérképet, és az asztalon a jobb alsó sarokba kirak egy feliratot, hogy "Előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozata lett" (ha nem mondja nem is sejtettem volna
Van valakinek tippje?

No mindegy, bírom addig bírom, aztán újrahúzom megint! 

úgyh *THANKPOST*,de már nem aktuális a probléma!