Peti írta:Ez akkor is előfordul, amikor túlterheltek a Windows LIVE! szerverei. Valamiért ilyenkor is úgy látszatot kelti, mintha a nettel lenne gond...
Próbáltam már új msn-t rakni, az se ment, tűzfalat is kikapcsoltam, úgy se jó. Azt a Net.passport-os izét meg nem hagyja!

Jó lenne ha valaki tudna segíteni! 

smycsur írta:Lenne még egy kérdésem. Kaptam egy kresz tesztes dvd-t. Berakom, szépen el is indul, rákattintok, hogy telepítés. Mintha már bejönne a telepítő része, de aztán ilyeneket ír:
"A telepítő hibát észlelt, tegye a következőket:
- Zárjon be minden futó programot
- Ürítse ki az átmeneti mappát
- Ellenőrizze internetkapcsolatát.
Majd próbálja meg újra futtatni a telepítőt!"
No hát én bezártam minden progit ami létezik, van net a gépen, de ezt az átmeneti mappát nem értem, hogy mi ez, hol kéne keresnem, és hogy tudnám esetleg kitörölni!Jó lenne ha valaki tudna segíteni!
Ez a mappa abszolút felesleges, én pl CCleanerrel törlöm
Amúgy ha XP-d van, akkor C: -> Documents and settings -> davidz (ez a felhasználói profilnak a neve, neked nem biztos, hogy davidz
) -> Local Settings -> Temp ---> ezt mappát ürítsd ki, törölheted is!!

Nem hiszem el, hogy nincsen fenn neten egy ilyen rohadt program sem... Felcsatolok egy képet, hogy miért is kell nekem ez a progi, mert máshogyan nem tudom elolvasni a sanskrit nyelvet, csak ezzel lehet. 

becka írta:Sziasztok!
Van egy apró problémám. Történetesen az, hogy nem tudom elindítani a Mozilla-t. Rákattintok és azt írja ki, hogy a
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."
CtrlAltDel-lel megnyitottam a feladatkezelőt, és nem fut semmi. Újraindítottam a rendszert, az sem segített. Leszedtem a Mozilla-t és újra letöltöttem,de megint ezt írja ki. Vki tud segíteni,h mi a fene lehet vele, és hogy mit csináljak? Előre is köszi!

davidurie írta:becka írta:Sziasztok!
Van egy apró problémám. Történetesen az, hogy nem tudom elindítani a Mozilla-t. Rákattintok és azt írja ki, hogy a
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."
CtrlAltDel-lel megnyitottam a feladatkezelőt, és nem fut semmi. Újraindítottam a rendszert, az sem segített. Leszedtem a Mozilla-t és újra letöltöttem,de megint ezt írja ki. Vki tud segíteni,h mi a fene lehet vele, és hogy mit csináljak? Előre is köszi!
Nekem is ezt szokta kiírni, mikor bezárom és nem sokkal utána újra akarom indítani. CTRL-ALT-DEL nekem is, ott nincs és mikor újra elindítom, nekem akkor már jó. Tudom ez nem volt nagy segítség, sőt
Az a baj,h nekem már hetek óta ezt csinálja,és akárhányszor próbáltam mindig ezt írta ki... Unom már ezt a sz@r IE-t. A Mozillámat akaroooooom!!! Bocs,csak ilyenkor olyan nagyon hisztis tudok lenni!! 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég