smycsur írta:Segítsen valaki!A facebook haldoklik. Mindenhol, chrome-ban, ff-ben, ie-ben. Teljesen szét van esve, a gombokat nem jeleníti meg, hanem csak a hozzá tartozó html-es kiírásokat. Olyan van, hogy csak a facebook vírusos? És ha igen, hogy tudom kiírtani? Sima vírusírtónak a lefuttatása elég?
Olyan nincs hogy a facebook vírusos, mert akkor mindenkinek elromlana. Hogyha nem jelenít meg képeket én arra asszociálnék hogy végülis a gombok is csak mini képek, azok haltak meg... amik href-el vannak html-be megoldva avagy nemtudom, és valami vagy blokkolja a képek megjelenítését (mind 3 böngészőben azért furcsa) vagy a vírusírtód hiheti valami miatt hogy nem biztonságos weboldal és leolvad a fél arcod. Milyen biztonsági segédprogramjaid vannak?
edit: oprendszer, service pack, videókártyadriver, flash, java, vírusírtó jöhetnek számításba most ami így eszembe jut

Volt múltkor egy olyan kiegészítő, ami a firefoxot vágta ketté, csak a lap felét lehetett látni. Arra sikerült rájönni, ott egy facebook kiegészítő (photo zoom) tette tönkre, de itt már mindennel próbálkoztam.
total commander nevü programban 1szerüen lehet bekapcsolni a rejtett fájlok megjelenítését, egyébként ha a windows intézőben is szeretnéd látni akkor angol win alatt control panel / folder options / view tab / show hidden files.. tehát vezérlőpult /mappabeállítások / megjelenítés vagy tudjaahalál / rejtettavagyrendszer fájlok megjelenítése..
sosem volt még vírusom 2009 óta 
. Hogyha hordozható szgéped van akkor kevésbé jól használja ki a telepet, és 10-15 percet vesztesz egy üzemidőből, mondjuk nem hiszem hogy ez akkora érvágás lenne. 2 gigára se vistát se win7-et nem ajánlok, mert hiába elvánszorog vele, de semmi +.... nekem 4 giga ramom van, amihez hozzájön még 1gb videómemória, 2magos proci, meg fél terra tárhely, amin igaz a szükségtelen lapozófájl is bőven elfér mint hulla a tengerfenéken. az ilyen gépekre már szoktak több OS-t is rakni

Azt a csökkentet módosat majd megpróbálom, meglátjuk beválik-e. Nem szeretném megint újrahúzni a gépet