davidurie írta:http://www.microsoft.com/office/2010/en/default.aspx
Wow :-)
kis cuki, alig várom

davidurie írta:http://www.microsoft.com/office/2010/en/default.aspx
Wow :-)

)
ifuka írta:Hogy tudom megnézni, hogy a dvd íróm tud-e dupla rétegű dvd-t írni? És nincs dupla rétegű dvdm, szóval a kipróbálás nem lehetőség, ettől függően vennék.
(Mivel használtam vettem a gépet nem tudom, és nem az volt a főbb kérdéseim közt, hogy "Tud a gép dupla rétegű dvd-t írni?")

brekk írta:nem tudja valaki, hogy windows 7-ben, ha beallitottam az adsl connectionomet, annak az ikonjat hogy tudom kitenni a desktopra?? mert jobbklikk nem mukodik, ahogy pl. xp-ben.
elore is koszi!

Lacee írta:akinek windows 7 van meséljen róla :-) (vistát már unom..) szeretnék néha játszani gépen, de amikor jönnek szerveren a robotok, akkor mindig beszaggat.. 2giga ramból 1et mindig leterhel a vista... ha 7 nem ennyire igényes akkor jobb lenne.. xp-n is gondolkodtam, de nem tudom, hogy 2magos procit kihasználja-e..
5let ? :-)

Morfan írta:brekk írta:nem tudja valaki, hogy windows 7-ben, ha beallitottam az adsl connectionomet, annak az ikonjat hogy tudom kitenni a desktopra?? mert jobbklikk nem mukodik, ahogy pl. xp-ben.
elore is koszi!
Úgy tudom, hogy ez a funkció már nem elérhető Win7-re, helyette tették be tálcára a Hálózati és Megosztási központ gyorsítóikonját. Ezzel akartak talán csökkenteni az asztalon lévő ikonok mennyiségén. (Bár ne legyen igazam, és van rá megoldás)

Lacee írta:újra raktam gépet, és w.7et pakoltam rá. azt írja, h nincs hangkimeneti eszköz telepítve.. mitévő legyek? :-)

Morfan írta:Lacee írta:újra raktam gépet, és w.7et pakoltam rá. azt írja, h nincs hangkimeneti eszköz telepítve.. mitévő legyek? :-)
1. Ellenőrizd, hogy minden létező illesztőprgramot feltelepítettél a gépedre, amit alapból a géphez kaptál.
2. Futtass végig egy ellenőrzést a Vezérlőpult\Eszközkezelő (legkönyebben régi nézeten találod meg) részén, és azon belül a Hang- videó- és játékvezérlők részén. Ott kell felismernie a hiányt, vagy esetlegesen hogy mégis van.
3. Ha lehetséges opció, netről szedj le egy illesztőt, amit a Win 7 már alapból keres.![]()
Remélem sikerül megoldani.

Lacee írta:Morfan írta:Lacee írta:újra raktam gépet, és w.7et pakoltam rá. azt írja, h nincs hangkimeneti eszköz telepítve.. mitévő legyek? :-)
1. Ellenőrizd, hogy minden létező illesztőprgramot feltelepítettél a gépedre, amit alapból a géphez kaptál.
2. Futtass végig egy ellenőrzést a Vezérlőpult\Eszközkezelő (legkönyebben régi nézeten találod meg) részén, és azon belül a Hang- videó- és játékvezérlők részén. Ott kell felismernie a hiányt, vagy esetlegesen hogy mégis van.
3. Ha lehetséges opció, netről szedj le egy illesztőt, amit a Win 7 már alapból keres.![]()
Remélem sikerül megoldani.
eszközkezelőnél azt írja, hogy nem támogatott játékport.. az a baj, hogy régebbi gép és foggalmam sincs hol lehet a hangkártya telepítője..
és így hogy nemtudom milyen kártya van benne, nemtom miylen illesztő programot kell hozzá .. (leszedtem vmit, de nemjó.. )

Vagyis egy Win7 loader megoldhatja a problémámat? Próbáltam felrakni de nem nagyon jött össze, és ha nem is oldja meg a gondom akkor nem szenvedek vele.
A facebook haldoklik. Mindenhol, chrome-ban, ff-ben, ie-ben. Teljesen szét van esve, a gombokat nem jeleníti meg, hanem csak a hozzá tartozó html-es kiírásokat. Olyan van, hogy csak a facebook vírusos? És ha igen, hogy tudom kiírtani? Sima vírusírtónak a lefuttatása elég?
smycsur írta:Segítsen valaki!A facebook haldoklik. Mindenhol, chrome-ban, ff-ben, ie-ben. Teljesen szét van esve, a gombokat nem jeleníti meg, hanem csak a hozzá tartozó html-es kiírásokat. Olyan van, hogy csak a facebook vírusos? És ha igen, hogy tudom kiírtani? Sima vírusírtónak a lefuttatása elég?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég