Oli írta:Ilyen vírusokat hogy lehet bekapni? Mert akkor kerülöm nagy ívből az olyan oldalakat...
Általában meditációs, jógás, vonzós oldalak látogatásától és ezek fórumra linkelésétől lehet bekapni

Oli írta:Ilyen vírusokat hogy lehet bekapni? Mert akkor kerülöm nagy ívből az olyan oldalakat...

davidurie írta:Oli írta:Ilyen vírusokat hogy lehet bekapni? Mert akkor kerülöm nagy ívből az olyan oldalakat...
Általában meditációs, jógás, vonzós odlalak látogatásától és ezek fórumra linkelésétől lehet bekapni
)???? De most komolyan, milyen oldalaknál vannak ilyen szarok fenn? És akkor én is szedjek le a biztonság kedvéért egy ilyen Gmer vagy mi a szöszös nyavalyát? Én ezeket nem vágom (amint látszik is),de nekem állatira nem kell egy ilyen sz@r a gépemre...
Szegény SadeGirl. 

), aztán ha tudom h kell használni a hirens-t, azt is. de egyszer már volt ilyen boot vírusom, és azt kiírtotta a nod... amúgy nem tudom mi a zombi gép, az enyém remélem nem az, végülis tök rendesen működik, semmi furcsát nem észlelek 

Oli írta:Próbáld meg csökkentett módban futtatni a vírusirtót, így nem tud betölteni a vírus, mivel csökkentet módban a win csak azokat a cuccokat tölti be, ami feltétlen szükséges a működéshez.

Oli írta:Csökkentett mód vagy csökkentett mód hálózattal, ezek közül valamelyikre menj rá és úgy futtasd, parancssor NE legyen közte. Így le kell szedje a vírusíród...
szóval hogy a vírusirtó nem rendes ablakban fut, hanem ilyen dos-os kinézetűben.
De mindjárt lefuttatok egy alapos vizsgálatot (remélem 8-9 óra alatt végez, a legapróbb részletekig mindent átvizsgál) is. Nod32-őt nem szeretem, nekem is volt rajta X ideig, de totál lassította a gépemet és nem mindent szedett le.
SadeGirl írta:Van itthon másik gép, de ez nekem kissé magas így hirtelen, amit most ide leírtál Abcd..
Hirens boot cd-t letöltöttem már egyszer, de nem tudom mit kell csinálni vele.. írjam ki cd-re? és bootolás előtt lehet vele vmit csinálni?
két vinyóm van, az egyik osztott, ezen van a windóz, a másikon nincs semmi rendszerprogi, így csak a windózosat (D) szoktam lezúzni teljesen, és úgy visszatenni a win-t. de ezt most kihagynám... inkább megpróbálom azt a gmer-t (remélhetőleg találok vírusmentes letölthetőt is), aztán ha tudom h kell használni a hirens-t, azt is. de egyszer már volt ilyen boot vírusom, és azt kiírtotta a nod... amúgy nem tudom mi a zombi gép, az enyém remélem nem az, végülis tök rendesen működik, semmi furcsát nem észlelek
Mellesleg sztem tökmind1 milyen a vírusírtód, csak aktuális legyen az adatbázisa. Ha olyan a vírus, úgyis bekapod... max jó vírusírtó esetén jelez neked, h. hát ez van. IJ..

lime wire-ről pedig pont csak azokat szedek

SadeGirl írta:Most futtattam le a GMER-t és semmit nem talált.
Ezt a hirens indításánál lehet kiválasztani opcióként. Elvileg dos-os ez a hirens, és alapból az nem ismeri ntfs-t. Csak ilyen driver támogatás van hozzá, ami lehetővé teszi a ntfs használatát, ami read only és write üzemmódot ismer. Alapállapot a read only mód.SadeGirl írta:"Amire viszont figyelned kell, h. ntfs fájlrendszer támogatás, írás módban legyen aktiválva, külünben nem nagyon fogod tudni leszedni róla." mármint ezt a biosban kell beállítani? mit nem fogok tudni leszedni honnan?

megpróbáltam a 9.8-ast, ugyanez volt.

Apum gépéről lenne szó, net van rendesen, a beírt azonosító meg jelszó is, de mégsem enged be. Van valakinek valami tippje? Előre is köszi! 

v pedig újra indítom a modemet 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég