brigitta írta:Hello.Az 1. Zh-hoz a Hardver és a Softver kell, vagy még más is?

nem értem miért nem kurzus szerint lett kitéve a táblázat... tehát ha én a p9-p11es kurzusban vagyok Ligeti Gábornál, akkor azt hogyan jelölik a táblázatban (szerintem az I./P11/2 LG, de ebben nem vagyok tuti)?
Lehel írta:valaki adna valami segédletet a tanszéken kiírt zh időpontokhoz? mert itt már többen nagyon nem vágjuk hogy van, elég hülyén lett kiírvanem értem miért nem kurzus szerint lett kitéve a táblázat... tehát ha én a p9-p11es kurzusban vagyok Ligeti Gábornál, akkor azt hogyan jelölik a táblázatban (szerintem az I./P11/2 LG, de ebben nem vagyok tuti)?
Ha nem vili szólj és megpróbálom másképp elmagyarázni! 

köszi a segítséget!!!
Hajnibaby írta:nálatok se ér valami sokat ligeti órája?.... szerintem egy nagy 0 az egész......

én ehhez nagyon nagyon sík vagyok... a gyak megy, azzal nincs baj... de az elmélet...
arra nem is lehet tanulni!
zsozsom1987 írta:nagyon félek az elméleti teszttől! attól tartok azon fogok elvágódni...én ehhez nagyon nagyon sík vagyok... a gyak megy, azzal nincs baj... de az elmélet...

brekk írta:zsozsom1987 írta:nagyon félek az elméleti teszttől! attól tartok azon fogok elvágódni...én ehhez nagyon nagyon sík vagyok... a gyak megy, azzal nincs baj... de az elmélet...
nyugi, attol meg 5os is lehetsz, ha az elmelet nem megy. nalunk a legjobb tanuloknak is 20bol 6-7 pontja lett. aszondtak a tanarok is, hogy 10 feletti pontszam ritka, mint a feher hollo. bar nem tudom iden nalatok a ket zhbol egyutt mennyi az elmelet, nalunk csak elso zhn volt 20 pontert asszem.

Vissza: Módszertani Intézeti Tanszéki osztály
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég