Privátban tudok adni tippeket a gyakra, ha érdekel.
Privátban tudok adni tippeket a gyakra, ha érdekel.

zoltanur írta:Sziasztok,
Mi történik akkor, ha nem jelentem be holnapig, hogy hova megyek szakgyakra februárban, mert még nem találtam helyet? Illetve hova kell bejelenteni, és elég-e ha betelefonálok, és elmondom?
Köszönöm előre is.
Helo

gzsuzsi írta:A következő a problémám: a Budapest Banknál jelentkeztem gyakornoki állásra, voltam az interjún, ahol rögtön mondták, hogy felvesznek, csak kell egy igazolás a kötelező szakmai gyakorlatról. A bank csak min. 6 hónapra venne fel és már most kezdhetnék, minél hamarabb. Jártam többször is a Diákcentrumban, de azt mondták, hogy nem tudnak ilyen igazolást adni, csak szeptembertől, amikor megkezdődik a féléves kötelező szakmai gyakorlatom. A bank viszont így nem tud alkalmazni, mert gondolom akkor rendes teljes állású munkavállalóként kellene felvenniük.
Alternatív megoldásként felajánlottam, hogy szeptemberig ingyen dolgoznék náluk és csak utána kötnének az iskolával szerződést, de ezt nem tehetik meg.
A kérdésem, hogy vajon milyen igazolásra gondolnak és az iskola miért nem tud adni egy darab papírt, amiből nem lesz semmi hátránya se.
Köszönöm a választ előre is!

gzsuzsi írta:Az állás leírásában a követelmények között "Igazolás a kötelező szakmai gyakorlatról"-t írnak.
Elküldtem nekik az "Igazolás 13 hetes szakmai gyakorlathoz" papírt és erre azt írták nem jó, mert azon nem kérik semmilyen adatukat vagy aláírásukat, így nem is tudnak kitölteni rajta semmit. A bgf.hu-n találtam egy együttműködő szerződést, de gondolom azt csak szeptembertől tölthetik ki.
Nem tudom milyen igazolásra gondolnak vagy egyáltalán milyenek vannak, de egy hónap múlva le kell adnom a kötelező gyakhelyemet, szóval intézkednem kell valahogy...Nehogy már egy papíron múljon.

nikirex írta:Lenne 2 kérdésem, ha valaki tudna segíteni:
1, Hogyha a cég nem tud fizetni a 13 hétre és nekem megfelel, hogy nem fizetnek, akkor azt lehet? Mert azt hiszem van valami, hogy 6 hetet meghaladónál muszáj, de nekem nem lenne probléma ha ingyen dolgoznék.
2, Erről az OTP-s szakmai gyakorlatról, amit hirdettek, azt írják, hogy május 20. a határidő, de aztán még gondolom feldolgozzák, meg interjú, meg ilyenek. Hogy az mikorra derül ki? A Június 8.-i leadási határidőbe még beleférne? És a szakdolgozat témafoglalási határidőbe?
Előre is köszi!

nikirex írta:Lenne 2 kérdésem, ha valaki tudna segíteni:
1, Hogyha a cég nem tud fizetni a 13 hétre és nekem megfelel, hogy nem fizetnek, akkor azt lehet? Mert azt hiszem van valami, hogy 6 hetet meghaladónál muszáj, de nekem nem lenne probléma ha ingyen dolgoznék.
2, Erről az OTP-s szakmai gyakorlatról, amit hirdettek, azt írják, hogy május 20. a határidő, de aztán még gondolom feldolgozzák, meg interjú, meg ilyenek. Hogy az mikorra derül ki? A Június 8.-i leadási határidőbe még beleférne? És a szakdolgozat témafoglalási határidőbe?
Előre is köszi!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég