andibandi írta:Van egy gondom! Múlt hét végén telefonáltak a helyről, ahova mentem volna a féléves szakmai gyakorlatra, hogy átszervezés volt nálunk, elkerült onnan a konzulensem, más nem vállal, így mégsincs szakmai gyakorlat helyem! Ilyenkor mi a teendő?
Mennyi időm van esetleg, hogy más helyet találjak?
Várom a választ, ötleteket mielőbb!
ANDI

beamen írta:Ha jól emlékszem augusztus 25-re ígértek valami tájékoztatót. Erről tud valaki valamit?

Josef írta:beamen írta:Ha jól emlékszem augusztus 25-re ígértek valami tájékoztatót. Erről tud valaki valamit?
Igen lesz, de nem tájékoztató, hanem beiratkozás azoknak, akik az őszi szemeszterben kezdik meg a gyakorlatukat. 11 óra, IV. előadó. A megjelenés kötelező, mert nincs máskor lehetőség beiratkozni. Remélem még időben olvasod!

Mindenki a saját szakirányának megfelelő témát kell, hogy írjon (szerencsére nekem még nem volt ilyenNicolettke írta:A diákcentrumban azt az információt adták egyik ismerősömnek, hogy ha kontrolling tanszékes témát választ számvitel szakirányosként, akkor kérelmet kell beadni. Nekem ez nagyon furcsa, mivel nincs külön kontrolling szakirány és nekünk volt a legtöbb kontrollingos tárgyunk (talán több is mint számviteles).
). Ettől csak kivételes esetben térnek el. Persze mivel sok köze van a számvitel szakiránynak a kontrollinghoz, így gondolom van esély a kérelem elfogadására.
Nicolettke írta:A diákcentrumban azt az információt adták egyik ismerősömnek, hogy ha kontrolling tanszékes témát választ számvitel szakirányosként, akkor kérelmet kell beadni. Nekem ez nagyon furcsa, mivel nincs külön kontrolling szakirány és nekünk volt a legtöbb kontrollingos tárgyunk (talán több is mint számviteles).

mézescsupor írta:Nicolettke írta:A diákcentrumban azt az információt adták egyik ismerősömnek, hogy ha kontrolling tanszékes témát választ számvitel szakirányosként, akkor kérelmet kell beadni. Nekem ez nagyon furcsa, mivel nincs külön kontrolling szakirány és nekünk volt a legtöbb kontrollingos tárgyunk (talán több is mint számviteles).
Nem tartom valószínűnek, hogy ezt mondtuk.
De ha mégis, meg amúgy is: Ha valakinek kétségei támadnak azzal kapcsolatosan, hogy a választott téma a szakirányának megfelelő, akkor miért nem a szaktanszéken kérdezi meg? Mi az általános alapelveket tudjuk elmondani, de mivel egyikünk sem ilyen területen szerezte a diplomáját, nem tudjuk megítélni sem megválaszolni a szakmai kérdéseket. Úgy véljük azonban, hogy a tanulmányai végeztével , miután minimum egy évet tanult a választott szakirányán, a hallgató már csak el tudja dönteni, hogy mit jelent a szakirány szerinti témaválasztás.
amúgy ez az egyetlen kombináció, amikor nem kell kérelem - számvitel-kontrolling
Üdv.
DC
Ne értsen félre, nem azzal van baj, hogy nem tud mindent, hiszen senki se tudhat mindent, hanem az, hogy határozottan állítja a rossz információkat.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég