Victorie írta:Tudja valaki, hogy amik a pszf honlapon vannak fent szakdolgozat témakörök, azok aktuálisak vajon? Vagy még változtatnak majd rajta?
Jó lett volna egy tájékoztató...

joebacsi írta:Victorie írta:Tudja valaki, hogy amik a pszf honlapon vannak fent szakdolgozat témakörök, azok aktuálisak vajon? Vagy még változtatnak majd rajta?
Jó lett volna egy tájékoztató...
Ezek hol is vannak pontosan? Végigkattintgattam már mindent de nem találom se a tanszékek oldalain, se a diákcentrum szakmai gyakorlatos oldalán.

A félévesről nem kell írni. Bőven elég, hogy megírod a szakdogát.zsozsom1987 írta:a szakmai gyakorlatról megint kell majd írni beszámolót, mint a nyáriról, vagy ez csak úgy eltelik, és írjam meg a szakdogámat, az elég a sulinak, ha már dolgozom?
A sulinak meg az kell, hogy decemberben leadd azt a papírt, amiben a cég igazolja, hogy valóban ott töltötted a szakmai gyakot. 

pandamacicus írta:Felvettek egy állami tulajdonban lévő nagyvállalathoz szakmai gyakorlatra, de nem hajlandók alárni a suli által kiadott papírt. Azt mondták, adnak igazolást arról, hogy ott leszek/voltam, de az együttműködési megállapodásról szóló rész maitt nem írják alá.
Ilyet lehet?

pandamacicus írta:Felvettek egy állami tulajdonban lévő nagyvállalathoz szakmai gyakorlatra, de nem hajlandók alárni a suli által kiadott papírt. Azt mondták, adnak igazolást arról, hogy ott leszek/voltam, de az együttműködési megállapodásról szóló rész maitt nem írják alá.
Ilyet lehet?
szóval szerintem mond ezt el a vállalatnak, és hogy írjanak egy olyan megállapodást, ami tartalmazza, hogy ott leszel meg minden, aztán mutasd meg a sulinak, hogy jó-e úgy, és kész.

7 írta:13. kerületi könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó cég keres végzős hallgatókat gyakorlatra. Ha még nem találtál gyakorlati helyet, várjuk jelentkezésedet. Info pvt-ban nálam.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég