Főleg azok után, hogy a tanár előre megmondta, hogy mennyien szoktak bukni... 
Főleg azok után, hogy a tanár előre megmondta, hogy mennyien szoktak bukni... 

Skywalker írta:Szerintem is így jobb. Ráadásul nem teljesen ugyanaz, mert pl. a kötelező könyvben csak üzleti tervezés van, stratégia nincs. Mondta is a tanár, hogy az elős 4 óra anyaga csak órai jegyzetből lesz meg.

Akkor nem jól mondta a tanár.Katac írta:Skywalker írta:Szerintem is így jobb. Ráadásul nem teljesen ugyanaz, mert pl. a kötelező könyvben csak üzleti tervezés van, stratégia nincs. Mondta is a tanár, hogy az elős 4 óra anyaga csak órai jegyzetből lesz meg.
hmm ez csak azért fura, mert én megtaláltam a könyvben a stratégiai tervezést, sőt egész fejezetet, és benne van az amiről szó volt![]()

vagy csak eltévesztette

Katac írta:lehet úgy gondolta hogy van ami nincs benne....vagy csak eltévesztette
![]()

De most sikerült.brekk írta:Katac írta:lehet úgy gondolta hogy van ami nincs benne....vagy csak eltévesztette
![]()
tevedni nem nagyon szoktak ezen a tanszeken =)
Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, órán is leadja, a tankönyvben is benne van, szóval mindent meg lehet tanulni. 

ú
Nem Kresalek tanítja, hanem Szőrös Krisztina.brekk írta:hat nem hiszem, hogy kresalek csak ugy azt mondja, hogy nincs benne a konyvben es kozben meg benne van. csak tudja mar mi van benne, mivel o irta

Vissza: Kontrolling-Ellenőrzés Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég