kicsihod írta:Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy meddig van a leadási határidő?
Hétfőn voltam bent a suliban, és akkor még nem volt igénylőlap. Körülbelül ugyanazok kellenek hozzá, mint előző félévben?
Előre is köszi!

Reny írta:kicsihod írta:Sziasztok!
Hétfőn voltam bent a suliban, és akkor még nem volt igénylőlap. Körülbelül ugyanazok kellenek hozzá, mint előző félévben?
Előre is köszi!
Már vannak igénylőlapok. A sportösztöndíjhoz ugyanazok kellenek mint tavaly csak a szoctám változott annyiban hogy az önkormányzati igazolás és a jövedelemigazolásnál be kell mutatni az eredeti példányt is amit nem kell otthangyod, jó a fénymásolat de az eredetit be kell mutatni

kicsihod írta:Reny írta:kicsihod írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Már vannak igénylőlapok. A sportösztöndíjhoz ugyanazok kellenek mint tavaly csak a szoctám változott annyiban hogy az önkormányzati igazolás és a jövedelemigazolásnál be kell mutatni az eredeti példányt is amit nem kell otthangyod, jó a fénymásolat de az eredetit be kell mutatni
Köszi szépen! A határidőről nem tudsz véletlenül valamit?

beamen írta:Mikor lehet tudni róla valamit?

tomone írta:sziasztok!
tom, hogy még csak most hétfőn kellett leadni a pályázatokat, de érdeklődnék h sacc/kb mikorra várható eredmény, más, rendkívüli szoc.támot kapunk majd megint karácsonyra?
köszi előre is!

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég