kennykingman írta:Gondoltam, nyitok egy ilyen témát, mert a társpü topicban nem akartam feltenni a kérdést.....
Állítólag valahol itt a neten fenn van, hogy vállpü-ből mégsem kell online példatáras házi feladatot csinálni.....Igaz az infó? (És tényleg fennvan valahol?)

rosebud írta:egyértelmű, hát az kicsit túlzás. de ezt megúsztuk, csak sajnos a pluszpontok is elúsztak.

Lola írta:Igazság szerint engem az zavar, hogy a mi tanárunk azt mondta, hogy majd csak az online példatár kódjával lehet belépni és ott majd kéri a neptun kódot is és mindenképp meg kell venni emiatt az online példatárat mindekinek.... és ugyebár nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy 1 példatárat többen veszünk és egyeztetjük a tanulást, innentől kezdve izgalmas, hogy volt aki csak emiatt vette meg és így vmilyen szinte kidobott 3000 FT-ot mert tudta volna használni azt ami közösen volt... Nah ez így bonyolult lett de remélem a lényeget értitek ... szóval kicseszés volt ilyen téren a dolog, de a plusz pontokat én is sajnálom ...

brekk írta:a penzugy tanszeket csak ne szidjatok... majd rajottok (ha eddig meg nem), hogy meg ez a legkorrektebb tanszek az egesz suliban...

Zsolti- írta:Ha valaki volt vizsgázni írja le légyszi milyen feladatok voltak, mennyire volt nehéz és hogy mennyire humánosan javították a vizsgát!

Zsolti- írta:Valaki akinek van ilyen tantárgya és már tanul rá megmondaná nekem, hogy hogy halad ?
Nekem van régi társpü példatáram és próbálom megoldani a feladatokat de nagyon nem megy.
Órán nem csináltunk csak 1 feladatot a legkönnyebből, az megy, meg aminek megnézem mi a
megoldása és sikerül kitalálnom hogy hogyan számolta. Más is ígyvan vele vagy csak én töketlenkedek ?
szóval a képlettárban van pár képlet hozzá, ezért nem értem...
Vissza: Pénzügyi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég