az ku..naaaaaaagyon jóóbrekk írta:hat ez igazabol film, de ugy gondoltam megis jobb egy kulon topik a tv-s cuccoknak.
szoval ma 23.15kor lesz a the game a tv2-n, szerintem nagyon izgi film, erdemes megnezni.

Nah, én nem leszek ilyen kegyetlen. ;)

brekk írta:hat ez igazabol film, de ugy gondoltam megis jobb egy kulon topik a tv-s cuccoknak.
szoval ma 23.15kor lesz a the game a tv2-n, szerintem nagyon izgi film, erdemes megnezni.

A csákó vmi idegbeteget alakított , aki képzelődött a meghalt apjáról vagy vmi ilyesmi
Ha nincs a mai számvitel Vk meg a késői tanulás akkor talán úgy tudtam volna nézni hogy értek is belőle vmit...így sajnos belealudtam jócskán 

Horatio írta:A Lost nekem is nagy kedvencem. Amikor először láttam, akkor valamiért nem jött be.
De aztán elkezdtem újra nézni, és a helyére került minden. Azóta már többször láttam az első és második szériát, megunhatatlan. Fantasztikusat alkottak ezzel a sorozattal! 8)

megvan dvd-n de még nem néztem meg...Koncz írta:Nézzétek ma a Triangle- A Bermuda-háromszög rejtélye c minisorit a TV2-n szerintem nagyon jó.

kennykingman írta:Horatio írta:A Lost nekem is nagy kedvencem. Amikor először láttam, akkor valamiért nem jött be.
De aztán elkezdtem újra nézni, és a helyére került minden. Azóta már többször láttam az első és második szériát, megunhatatlan. Fantasztikusat alkottak ezzel a sorozattal! 8)
Na ja, végülis ügyes húzás, hogy a hullámzó tengernek semmi hangja nincs, a trópusi szigeten jegesmedve él és a lezuhant repülő még mozgó rotorjának se volt hangja.... ;D ;D ;D
Egyébként most mikor van? Mert még a tavalyi tanévben amikor vacsoraidőben volt, én is néztem....

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég