Re: TV ajanlo

dolgokról úgy általában, amik nem fértek be máshová
Fórum szabályok
Megkérünk mindenkit, hogy fórummal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit ne itt tegye meg, hanem erre felé, az újfórum vagy a javaslatok témákban.
Köszönjük.

TV ajanlo

HozzászólásSzerző: brekk » 2006. szeptember 6., szerda 19:45

hat ez igazabol film, de ugy gondoltam megis jobb egy kulon topik a tv-s cuccoknak.
szoval ma 23.15kor lesz a the game a tv2-n, szerintem nagyon izgi film, erdemes megnezni.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: donald » 2006. szeptember 6., szerda 19:57

Nekünk Samsung van, az elég jó
end áj vaz lájk: vattafak?
donald
Super Member
Super Member

Given: 0 thanks
Received: 2 thanks

HozzászólásSzerző: brekk » 2006. szeptember 6., szerda 20:07

meg egyszer offolod a topicomat, veres lesz, te humorzsak  ;D ;D >:(
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: breezer » 2006. szeptember 6., szerda 20:11

brekk írta:hat ez igazabol film, de ugy gondoltam megis jobb egy kulon topik a tv-s cuccoknak.
szoval ma 23.15kor lesz a the game a tv2-n, szerintem nagyon izgi film, erdemes megnezni.
az ku..naaaaaaagyon jóó :D :D :D
nekem tetszett!! :D
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

Given: 26 thanks
Received: 20 thanks
Évfolyam: V.

HozzászólásSzerző: Randall » 2006. szeptember 6., szerda 20:44

Tényleg jó film, csak sajna úgy néztem, hogy előtte már lelőtte valaki a végepoént... >:( Nah, én nem leszek ilyen kegyetlen. ;)
Kép
"...csak azokat vesszük észre, akik egyetlen dolog megszerzésére vágynak. Azok, akikben az étvágy valamennyi mutációja ott rejlik, örökre rejtve maradnak."
Randall
Newbie
Newbie

Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Horatio » 2006. szeptember 6., szerda 21:03

brekk írta:hat ez igazabol film, de ugy gondoltam megis jobb egy kulon topik a tv-s cuccoknak.

Aki még nem látta, mindenféleképpen nézze meg! Nagyon jó! Izgalmas, fordulatos... erősen ajánlott kategória.  8)
Magyar címe Játsz/ma, ami kivételesen egész frappánsra sikerült...  ;)
Horatio
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: zakkant » 2006. szeptember 7., csütörtök 6:26

Láttam félig a Játsz/ma-t Michael Douglassel a főszerepben, és amit láttam az jó volt :) A csákó vmi idegbeteget alakított , aki képzelődött a meghalt apjáról vagy vmi ilyesmi :) Ha nincs a mai számvitel Vk meg a késői tanulás akkor talán úgy tudtam volna nézni hogy értek is belőle vmit...így sajnos belealudtam jócskán :)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel"
http://tagok.hotdog.hu/zakkant
HotDog szerkesztő munkatárs :]
www.hotdog.hu
zakkant
Super Hero
Super Hero

Given: 8 thanks
Received: 16 thanks

HozzászólásSzerző: donald » 2006. szeptember 7., csütörtök 8:47

akkor most onolok egy kicsit: én Lostra kattantam rá sajnos, úgyhogy azt nézem, ha épp nincs dolgom az adott idősávban, akkor Rém rendes ezredszerre is, Simpsons ha sikerül tévé elé kerülnöm, ezeken kívül rajzfilmcsatornák főleg
sajnos normális filmeket ritkán tudok megnézni (Duna rlz) mert alszik a család, video meg azért nem pálya, mert nem tudom úgy megnézni, hogy ne legyen közben iszonyat mászkálás meg hozzámbeszélés, azt meg úgy nem szeretem
rajzfilmek közül egész estések: Vili a veréb, Macskafogó, Vukk, Erdő kapitánya újhullámosok meg CN-en szinte bármi, Spongyabob a mindentvivő, Hódító hódok régen, Elsüllyedt világok iszonyat zenével, de gyerekekként nehezen érthető történetvezetéssel, meghát rímhányó Romhányi Dr Bubója
South Parkot ritkán látom, de fenn van neten az összes
end áj vaz lájk: vattafak?
donald
Super Member
Super Member

Received: 2 thanks

HozzászólásSzerző: Horatio » 2006. szeptember 7., csütörtök 12:36

A Lost nekem is nagy kedvencem. Amikor először láttam, akkor valamiért nem jött be.
De aztán elkezdtem újra nézni, és a helyére került minden. Azóta már többször láttam az első és második szériát, megunhatatlan. Fantasztikusat alkottak ezzel a sorozattal!  8)

Múlt pénteken leadta az RTL Klub a Destination: Lost-ot is, ami egy jó kis összefoglaló rész volt, ráhangolódás a második szezonra.

Egyébként a 3. évad október 4-én indul az ABC-n. Már alig várom!  :D

3. évad promókép (nem hivatalos)
Horatio
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: kennykingman » 2006. szeptember 7., csütörtök 18:07

Horatio írta:A Lost nekem is nagy kedvencem. Amikor először láttam, akkor valamiért nem jött be.
De aztán elkezdtem újra nézni, és a helyére került minden. Azóta már többször láttam az első és második szériát, megunhatatlan. Fantasztikusat alkottak ezzel a sorozattal!  8)

Na ja, végülis ügyes húzás, hogy a hullámzó tengernek semmi hangja nincs, a trópusi szigeten jegesmedve él és a lezuhant repülő még mozgó rotorjának se volt hangja.... ;D ;D ;D

Egyébként most mikor van? Mert még a tavalyi tanévben amikor vacsoraidőben volt, én is néztem....
A legnagyobb lúzer az, aki minden nap bizonyítani akarja ITT a fórumon, hogy ő nem lúzer, sőt irtózatosan sikeres ember. Sajnos csak ő nem veszi észre, hogy mekkora nulla és senki nem kér belőle még itt sem... Na én sem kérek.
kennykingman
Super Member
Super Member

Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: Koncz » 2006. szeptember 7., csütörtök 19:16

Nézzétek ma a Triangle- A Bermuda-háromszög rejtélye c minisorit a TV2-n szerintem nagyon jó.  :D
Amikor megszülettél, sírtál, és mindenki körülötted mosolygott. Éld úgy az életed, hogy mikor meghalsz, te legyél az egyetlen, aki mosolyog, és mindenki körülötted sírjon. - Paulo Coelho
Koncz
Newbie
Newbie

Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: breezer » 2006. szeptember 7., csütörtök 19:41

Koncz írta:Nézzétek ma a Triangle- A Bermuda-háromszög rejtélye c minisorit a TV2-n szerintem nagyon jó.  :D
megvan dvd-n de még nem néztem meg...
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: Julbabo » 2006. szeptember 7., csütörtök 20:40

kennykingman írta:
Horatio írta:A Lost nekem is nagy kedvencem. Amikor először láttam, akkor valamiért nem jött be.

Na ja, végülis ügyes húzás, hogy a hullámzó tengernek semmi hangja nincs, a trópusi szigeten jegesmedve él és a lezuhant repülő még mozgó rotorjának se volt hangja.... ;D ;D ;D

Egyébként most mikor van? Mert még a tavalyi tanévben amikor vacsoraidőben volt, én is néztem....

Péntek 21.10

Engem idegesített, hogy múlt pénteken azzal a foglaljuk össze mi történt résszel indítottak, mert én már azt akartam, hogy folytassák (!!!) de aztán jött a normális rész :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Julbabo 2006. szeptember 7., csütörtök 21:17-kor.
Juli :)
Julbabo
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: breezer » 2006. szeptember 7., csütörtök 21:13

jól áll neki a halál :D :D :D :D
ez tök jó :D
Kép.Kép

bye-bye oli
breezer
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: kenvy » 2006. szeptember 9., szombat 11:59

én a lost bol még 1 részt se láttam végig nemtom de nemköt le :-[ ott bénáznak a szigeten oszt kész uncsi nekem. ??? ??? ??? ???
ellentétbe a Prison break( szökés gyengusok kedvéért) nah az fain arra rá vagyok kattanva ( bár a szinkron sz*r) 8) 8)
kenvy
Sr. Member
Sr. Member

Következő

Vissza: Általános terefere