Re: Tárgyfelvétel

Általánosságban az iskoláról, pozitív és negatív dolgok egyaránt.

HozzászólásSzerző: Arnie » 2012. február 1., szerda 18:59

boguca írta:sziasztok, kerestem régebbi hozzászólásokban de nem találtam választ.
az rendben van h 41 kreditet akarok most felvenni, modulon írtam is kérvényt. ezt ma elfogadták, viszont a neptun továbbra sem engedi felvenni. csak a to-s nénim tudja majd ezt megtenni vagy várjak és jólesz nekem is? holnap mindenképp telefonálok csak jólenne előbb tudni mi a helyzet ezzel... köszönöm!

A TO-sod majd felveszi neked a tárgyat, amit szeretnél, csak szólj neki. Ha pedig vk-zol, és a ráépülőt kellene felvenned, azt majd csak akkor lehet, ha a vk jegy már megvan.
Mutasd meg azt, ki nem kerget ábrándokat, s én mutatok egy boldog embert. Ám az ember igazán csak álmában szabad, így van ez rég, s örökre így marad.
/Holt költők társasága/
Arnie
HÖK
HÖK

Given: 101 thanks
Received: 566 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment
Évfolyam: III.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: Arnie » 2012. február 1., szerda 19:00

zsu91 írta:
Arnie írta:Úgy láttam, még van. Más ügyben kellett beszélnem a Közgáz tanszék vezetőjével, és jeleztem neki a problémát. De azért nem árt egy telefon a tanszékre holnap délelőtt. :)

Köszi, közben én is elértem a tanszéki adminisztrátort és tényleg az volt a gond, hogy a hr-eseket nem rendelték hozzá, mert hogy a másodikosoknak úgyis óraütközése van :lol De nagyon segítőkészek voltak, úgyhogy sikerült felvennem a tárgyat! :)

Ennek örülök. :)
Mutasd meg azt, ki nem kerget ábrándokat, s én mutatok egy boldog embert. Ám az ember igazán csak álmában szabad, így van ez rég, s örökre így marad.
/Holt költők társasága/
Arnie
HÖK
HÖK

HozzászólásSzerző: boguca » 2012. február 1., szerda 19:06

Arnie írta:
boguca írta:sziasztok, kerestem régebbi hozzászólásokban de nem találtam választ.
az rendben van h 41 kreditet akarok most felvenni, modulon írtam is kérvényt. ezt ma elfogadták, viszont a neptun továbbra sem engedi felvenni. csak a to-s nénim tudja majd ezt megtenni vagy várjak és jólesz nekem is? holnap mindenképp telefonálok csak jólenne előbb tudni mi a helyzet ezzel... köszönöm!

A TO-sod majd felveszi neked a tárgyat, amit szeretnél, csak szólj neki. Ha pedig vk-zol, és a ráépülőt kellene felvenned, azt majd csak akkor lehet, ha a vk jegy már megvan.

nem vkztam, 4. félévben nem vettem fel mindent, ezért lépem most túl a 40-et, onnan a vállkock.ment kéne felvenni konkrétan. direkt olyan tárgyat hagytam utoljára felvenni ami csak előadásos, gondoltam hogy nem fog egyszerűen menni, de holnap akkor intézkedek!
boguca
Newbie
Newbie

Given: 4 thanks
Received: 4 thanks
Évfolyam: II.

HozzászólásSzerző: Đ@n! » 2012. február 1., szerda 19:35

Különeljárási díj fejében tudok tárgyat leadni?
Đ@n!
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: I.
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: Arnie » 2012. február 1., szerda 19:45

Đ@n! írta:Különeljárási díj fejében tudok tárgyat leadni?

A különeljárási mindenképp kell, de szerintem a Neptun nem fogja engedni, hogy te add le, hanem a befizetés igazolásával el kell menni a TO-ra és a To-st megkérni, hogy adja le a tárgyat.
/Holt költők társasága/
Arnie
HÖK
HÖK

HozzászólásSzerző: Đ@n! » 2012. február 1., szerda 19:59

Arnie írta:
Đ@n! írta:Különeljárási díj fejében tudok tárgyat leadni?

A különeljárási mindenképp kell, de szerintem a Neptun nem fogja engedni, hogy te add le, hanem a befizetés igazolásával el kell menni a TO-ra és a To-st megkérni, hogy adja le a tárgyat.

Köszi a gyors választ. Akkor holnap újra mehetek a TO-ra. Már úgy is hiányoztak!!
Đ@n!
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: I.
Nem: Pasi

Előző

Vissza: A suliról általában