pappo írta:Sziasztok!
A minap nézegettem a meghirdetett órákat és észrevettem, hogy DIREKTE ütközik egy KÖTELEZŐ előadásom egy gyakorlattal!!! Ez a GAZDMAT2 gyakorlatot és a PÜ-i SZÁMVITEL előadást érinti...
Viszont láttam, hogy a másik számvitel előadás eggyel előbb van, de csak 200 férőhellyel a III. előadóban...
Tehát a kérdésem az, h fel tudom-e oda venni... de ha nem, mer esetleg lekésném és mégiscsak ütközésesen tudnám felvenni, mekkora az a III-as előadó? Befér oda 230 ember? Mert körülbelül ennyi embert érint ez a kis "malőr"...![]()
A másik amin meglepődtem a STAT1... Az még hagyján, hogy a tanárok neve (érthető okokból) nincs megadva... De, hogy időpont se legyen... Ki fog ez derülni minél hamarabb vagy majd meglepődünk az első héten? Ennyire nem kellene zsákbamacskát játszaniuk szerintem...
A harmadik egy Adók és támogatások nevű tárgy... Itt 450 férőhelyet hirdettek meg a III. előadóba... Kérdésem újból: beférnek ennyien? Igaz, csak a pénzügyesek felének hirdették meg, én pedig a másik felébe tartozom, de mégis csak korrektebb péntek reggel beugrani erre, mint péntek délután, ha egyáltalán lehetséges az ilyesmi...
A választ előre is köszi!
Még nem láttad a III. előadót? wow
Adók és támogatásokból tavaly gm-eseknél rendszeres látogatóköre az előadásnak 30 fő körül mozgott.
(és szerintem a számvitel előadásokat se látogatja maradéktalanul mindenki. Tehát valószínűleg be fogtok férni
)A stat1 időpontja ki fog derülni, legkésőbb akkor, amikor közzéteszik a hivatalos csoport szerinti órarendeket.
Óraütközést pedig úgy tudod orvosolni, hogy ha van másik időpont ugyanabból az előadásból, akkor arra jársz be

),