(Bár nem akarom felvenni...csak megnéztem)[/quote]

butterfly írta:próbáld meg úgy, hogy kiveszed a pipát az időszak kezdete és vége előtt
akkor már látod kell biztosan

szilvirag írta:ha vki eltér a mintatantervtől, akkor sima ösztöndíjat meg szoctámot attól még kaphat, ugye?? csak kiemeltet meg köztársaságit nem. v van még más mellékhatása is??

Adri24 írta:"Kedves Hallgató!
Gazdaságtörténet tantárgyból a gazdálkodás menedzsment szakos hallgatóknak szerda 13.00 órától van kurzus meghirdetve. Ha ebben az időpontban nincs órarendi ütközése, jelentkezzen át.
Közgazdaságtan Tsz."
Én a leckekönyvemet már leadtam, ha átteszem ezt a tárgyat, akkor ugye új kurzuslistát kell leadnom, de én csak szept. 6.-án, az első tanítási napon tudok bemenni a suliba, ha akkor adom le, akkor ugye nem kell különeljárásit fizetnem?

MLazlo írta:Adri24 írta:"Kedves Hallgató!
Gazdaságtörténet tantárgyból a gazdálkodás menedzsment szakos hallgatóknak szerda 13.00 órától van kurzus meghirdetve. Ha ebben az időpontban nincs órarendi ütközése, jelentkezzen át.
Közgazdaságtan Tsz."
Én a leckekönyvemet már leadtam, ha átteszem ezt a tárgyat, akkor ugye új kurzuslistát kell leadnom, de én csak szept. 6.-án, az első tanítási napon tudok bemenni a suliba, ha akkor adom le, akkor ugye nem kell különeljárásit fizetnem?
te tudtál leadni kurzuslistát?:O
amit én le akartam adni, arra azt mondták h nem jó, mert a neptunon meglepő módon vmi nincs rendben, és a rendes kurzuslistát jövő héten kell majd leadni.

Mali23 írta:
az lehet a gebasz,hogy olyan kurzuslistát tudsz most csak nyomtatni,amin felül nem szerepelnek az adataid!
aszem név,neptunkód,csopszám,meg még pár dolog..
tavaly én is ilyet adtam le,aztán elküldött vissza nyomtatni hogy ez nem jó..
pont ma mondta az egyik évf.társunk,hogy neki annyit mondott a TO-sa hogy felülre írja rá a nevét,neptunkódját oszt jónagyot..
Én sem tudtam amúgy "rendeset" nyomtatni,mondjuk én holnap megyek beiratkozni,majd meglátjuk hogy jó e ha ráírom tollal,vagy tényleg jöv hétig kell várni.
... szóval próba, cseresznye ;)

Nickeee írta:Egyébként az amit ki tudtatok nyomtatni csak nem mindenki fogadja el, azt honnan nyomtattátok ki?

A leckekönyveket legkésőbb kitöltve
Nappali tagozatos hallgatóknak szeptember 1-én 15.30-ig,
Írjam be, hogy Gazdaságpolitika anélkül, hogy felbírtam volna venni?

Mali23 írta:Ne írj be olyat amit még nem vettél fel,lol!![]()
mindig variálnak valamit,nekünk anno elsőben tavaszi félévben volt gazdföci/környgazd..aztán ősszel(3.félévben) meg integrációs ismeretek..
az 5ből 2őt minimum elindítanak sztm,bár ahogy olvastam ez a kettő már meg is van,int.ismeretek,és szocpszicho!
lesz e még 3.nemtudom,maximum érdeklődj a tanszékeken..
. 
Imusz írta:
Köszi, mindenképpen érdeklődnöm kell, mivel így per-pill nincs kötelezően választott tárgyam. Bemegyek és kiverem a balhét a Közgazdasági és Társadalomtudományi Intézeti Tanszéken, hogy bővítsék már ki azt a 80-t, 81-re.
Apropó, akkor most mit csináljak, míg nem bővítik ki? Adjam be a leckekönyvet és majd "kikérem", ha felbírtam venni valamit? (Nincs kedvem különeljárásihoz :P)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég