Re: Tárgyfelvétel

Általánosságban az iskoláról, pozitív és negatív dolgok egyaránt.

HozzászólásSzerző: butterfly » 2010. augusztus 31., kedd 19:47

próbáld meg úgy, hogy kiveszed a pipát az időszak kezdete és vége előtt
akkor már látod kell biztosan
butterfly
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: pkata99 » 2010. augusztus 31., kedd 19:51

Nálam se jelenik meg :he (Bár nem akarom felvenni...csak megnéztem)[/quote]

Én mondjuk azt szeretném felvenni úgyhogy kezd a neptunból már nagyon nagyon nagyon elegem lenni[/quote]

Ha rákeresel se hozza ki?
Ha ez esetleg segít nállam így vannak sorba - vagyis ezek között van: VÁllalkozástan1 ; Döntési módszerek ; Szociálpszihológia ; Erasmus ; Mikorökonómia.[/quote]

Rákeresek, úgyse!
A vicc, hogy meg van jelenítve az összes tárgy ez tuti és nekem se váll.tan se a döntési m. se erasmus se szoc.pszicho :(
pkata99
Newbie
Newbie

Given: 2 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment

HozzászólásSzerző: pkata99 » 2010. augusztus 31., kedd 19:53

butterfly írta:próbáld meg úgy, hogy kiveszed a pipát az időszak kezdete és vége előtt
akkor már látod kell biztosan

köszi köszi köszi :D

Szerk smycsur: Legközelebb használd légyszi a thankpostot, ha megköszönsz valamit! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára smycsur 2010. augusztus 31., kedd 19:57-kor.
Ok: Thankpost.
pkata99
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: szilvirag » 2010. augusztus 31., kedd 20:06

ha vki eltér a mintatantervtől, akkor sima ösztöndíjat meg szoctámot attól még kaphat, ugye?? csak kiemeltet meg köztársaságit nem. v van még más mellékhatása is??
szilvirag
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Évfolyam: III.

HozzászólásSzerző: smycsur » 2010. augusztus 31., kedd 20:19

szilvirag írta:ha vki eltér a mintatantervtől, akkor sima ösztöndíjat meg szoctámot attól még kaphat, ugye?? csak kiemeltet meg köztársaságit nem. v van még más mellékhatása is??

Kaphat tanulmányi ösztöndíjat meg szoctámot. Más mellékhatása nincs :)
Fórumszabályzat: viewtopic.php?f=35&t=169
smycsur
Global Moderator
Global Moderator

Given: 558 thanks
Received: 597 thanks
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: Adri24 » 2010. augusztus 31., kedd 20:35

"Kedves Hallgató!

Gazdaságtörténet tantárgyból a gazdálkodás menedzsment szakos hallgatóknak szerda 13.00 órától van kurzus meghirdetve. Ha ebben az időpontban nincs órarendi ütközése, jelentkezzen át.

Közgazdaságtan Tsz."

Én a leckekönyvemet már leadtam, ha átteszem ezt a tárgyat, akkor ugye új kurzuslistát kell leadnom, de én csak szept. 6.-án, az első tanítási napon tudok bemenni a suliba, ha akkor adom le, akkor ugye nem kell különeljárásit fizetnem?
Kép Kép
Adri24
Sr. Member
Sr. Member

Given: 25 thanks
Received: 49 thanks

HozzászólásSzerző: MLazlo » 2010. augusztus 31., kedd 21:01

Adri24 írta:"Kedves Hallgató!

Gazdaságtörténet tantárgyból a gazdálkodás menedzsment szakos hallgatóknak szerda 13.00 órától van kurzus meghirdetve. Ha ebben az időpontban nincs órarendi ütközése, jelentkezzen át.

Közgazdaságtan Tsz."

Én a leckekönyvemet már leadtam, ha átteszem ezt a tárgyat, akkor ugye új kurzuslistát kell leadnom, de én csak szept. 6.-án, az első tanítási napon tudok bemenni a suliba, ha akkor adom le, akkor ugye nem kell különeljárásit fizetnem?

te tudtál leadni kurzuslistát?:O

amit én le akartam adni, arra azt mondták h nem jó, mert a neptunon meglepő módon vmi nincs rendben, és a rendes kurzuslistát jövő héten kell majd leadni.
Üdv: Lacc

A jelmondatom: "Moderáld magad, vagy én moderállak meg!" :-|
MLazlo
Global Moderator
Global Moderator

Given: 291 thanks
Received: 484 thanks

HozzászólásSzerző: Mali23 » 2010. augusztus 31., kedd 21:04

MLazlo írta:
Adri24 írta:"Kedves Hallgató!

Közgazdaságtan Tsz."

te tudtál leadni kurzuslistát?:O

amit én le akartam adni, arra azt mondták h nem jó, mert a neptunon meglepő módon vmi nincs rendben, és a rendes kurzuslistát jövő héten kell majd leadni.

az lehet a gebasz,hogy olyan kurzuslistát tudsz most csak nyomtatni,amin felül nem szerepelnek az adataid!
aszem név,neptunkód,csopszám,meg még pár dolog..
tavaly én is ilyet adtam le,aztán elküldött vissza nyomtatni hogy ez nem jó..
pont ma mondta az egyik évf.társunk,hogy neki annyit mondott a TO-sa hogy felülre írja rá a nevét,neptunkódját oszt jónagyot..
Én sem tudtam amúgy "rendeset" nyomtatni,mondjuk én holnap megyek beiratkozni,majd meglátjuk hogy jó e ha ráírom tollal,vagy tényleg jöv hétig kell várni.
! -BYEBYE- !
"A mi szavunkat senki sem érti a világban. Titkunk van, mert kevesen vagyunk."
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok!
Mali23
Super Hero
Super Hero

Given: 251 thanks
Received: 510 thanks

HozzászólásSzerző: MLazlo » 2010. augusztus 31., kedd 21:08

Mali23 írta:
az lehet a gebasz,hogy olyan kurzuslistát tudsz most csak nyomtatni,amin felül nem szerepelnek az adataid!
aszem név,neptunkód,csopszám,meg még pár dolog..
tavaly én is ilyet adtam le,aztán elküldött vissza nyomtatni hogy ez nem jó..
pont ma mondta az egyik évf.társunk,hogy neki annyit mondott a TO-sa hogy felülre írja rá a nevét,neptunkódját oszt jónagyot..
Én sem tudtam amúgy "rendeset" nyomtatni,mondjuk én holnap megyek beiratkozni,majd meglátjuk hogy jó e ha ráírom tollal,vagy tényleg jöv hétig kell várni.

TO-sa válogatja, mert én már jártam egyszer így, és előre ráírtam a nevemet, neptun kódomat, félévet :) ... szóval próba, cseresznye ;)

jha bocs, csak a kérdésre nem érkezett válasz: Adri, sztem beszélj a TOsoddal, mert elég nagy katyvasz van itt, és még a TOsok hozzáállása sem egységes :/
Üdv: Lacc

A jelmondatom: "Moderáld magad, vagy én moderállak meg!" :-|
MLazlo
Global Moderator
Global Moderator

Given: 291 thanks
Received: 484 thanks

HozzászólásSzerző: Nickeee » 2010. augusztus 31., kedd 21:22

Egyébként az amit ki tudtatok nyomtatni csak nem mindenki fogadja el, azt honnan nyomtattátok ki?
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!"
/Tupac Amaru Shakur/
Nickeee
Jr. Member
Jr. Member

Given: 17 thanks
Received: 10 thanks

HozzászólásSzerző: Mali23 » 2010. augusztus 31., kedd 21:25

Nickeee írta:Egyébként az amit ki tudtatok nyomtatni csak nem mindenki fogadja el, azt honnan nyomtattátok ki?

Hát neptunból! :D
aktuális kurzusok,és ott vagy a nyomtató kis ikon,vagy van szöveggel is lennt-fönnt hogy aktuális kurzusok nyomtatása!
(na és itt van a gebasz,ha arra mész,ami betűvel van írva,akkor írja ki hogy valami gond van,forduljon a TOsához,viszont a nyomtatóikonra kattintva ki tudod nyomtatni)
! -BYEBYE- !
Mali23
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: Imusz » 2010. szeptember 1., szerda 3:03

Sziasztok!

Azon, hogy Szociálpszichológia-ból nem hirdettek meg elég helyet már nem lepődök meg, viszont...

Mintaterv szerint, illetve a meghirdetett tárgyak közt is szerepel még: Gazdaságföldrajz, Gazdaságpolitika, Környezetgazdaságtan. Ezek többnyire üresek vagy VK időpontok vannak meghirdetve. Most akkor ezek egyszer Szeptemberben lehetőségünk lesz felvenni? Illetve ma ugyebár le kéne adni a leckekönyvet...

A leckekönyveket legkésőbb kitöltve

Nappali tagozatos hallgatóknak szeptember 1-én 15.30-ig,

Akkor most nem értem mi a dörgés... :szomorkas Írjam be, hogy Gazdaságpolitika anélkül, hogy felbírtam volna venni?

Köszi a válaszokat előre!
Imusz
Newbie
Newbie

Évfolyam: I.
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: Mali23 » 2010. szeptember 1., szerda 7:04

Ne írj be olyat amit még nem vettél fel,lol! :)
mindig variálnak valamit,nekünk anno elsőben tavaszi félévben volt gazdföci/környgazd..aztán ősszel(3.félévben) meg integrációs ismeretek..
az 5ből 2őt minimum elindítanak sztm,bár ahogy olvastam ez a kettő már meg is van,int.ismeretek,és szocpszicho!
lesz e még 3.nemtudom,maximum érdeklődj a tanszékeken..
! -BYEBYE- !
Mali23
Super Hero
Super Hero

The following user would like to thank Mali23 for his or her post:
Imusz

HozzászólásSzerző: Imusz » 2010. szeptember 1., szerda 7:09

Mali23 írta:Ne írj be olyat amit még nem vettél fel,lol! :)
mindig variálnak valamit,nekünk anno elsőben tavaszi félévben volt gazdföci/környgazd..aztán ősszel(3.félévben) meg integrációs ismeretek..
az 5ből 2őt minimum elindítanak sztm,bár ahogy olvastam ez a kettő már meg is van,int.ismeretek,és szocpszicho!
lesz e még 3.nemtudom,maximum érdeklődj a tanszékeken..

Köszi, mindenképpen érdeklődnöm kell, mivel így per-pill nincs kötelezően választott tárgyam. Bemegyek és kiverem a balhét a Közgazdasági és Társadalomtudományi Intézeti Tanszéken, hogy bővítsék már ki azt a 80-t, 81-re :yeahh.

Apropó, akkor most mit csináljak, míg nem bővítik ki? Adjam be a leckekönyvet és majd "kikérem", ha felbírtam venni valamit? (Nincs kedvem különeljárásihoz :P)
Imusz
Newbie
Newbie

Évfolyam: I.
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: awss » 2010. szeptember 1., szerda 7:38

Imusz írta:
Köszi, mindenképpen érdeklődnöm kell, mivel így per-pill nincs kötelezően választott tárgyam. Bemegyek és kiverem a balhét a Közgazdasági és Társadalomtudományi Intézeti Tanszéken, hogy bővítsék már ki azt a 80-t, 81-re :yeahh.

Apropó, akkor most mit csináljak, míg nem bővítik ki? Adjam be a leckekönyvet és majd "kikérem", ha felbírtam venni valamit? (Nincs kedvem különeljárásihoz :P)

Aki tegnap volt a tanszéken, annak azt mondták, hogy nem valószínű, hogy nyitnak 3. féléves választhatót (ennek ellenére ugye megjelent 80 fővel a szociálpszichológia), és inkább vegyünk fel 5. féléves tárgyat helyette.

To-n megkérdeztem, ha leadom az indexet, azt felvehetem-e, ha már tudtam felvenni valami tárgyat, és nekem azt mondta, hogy ezt így nem lehet. Ha leadtam, akkor leadtam. Úgyhogy akkor add csak le, ha már felvettél mindent. Egyébként egyszerre kell leadni a beiratkozási lapot és a leckekönyvet, nomeg a kurzuslistát ugye..
awss
Newbie
Newbie

Given: 10 thanks
Received: 7 thanks

ElőzőKövetkező

Vissza: A suliról általában