Más: Láttam a nyelvi kurzusoknál, h van felmentett kurzus. Ki kaphat felmentést nyelvből?

égyszi
midori írta:Más: Láttam a nyelvi kurzusoknál, h van felmentett kurzus. Ki kaphat felmentést nyelvből?

kennykingman írta:midori írta:Más: Láttam a nyelvi kurzusoknál, h van felmentett kurzus. Ki kaphat felmentést nyelvből?
Szerintem aki rendelkezik minimum egy középszintű szakmai nyelvvizsgával.

kennykingman írta:midori írta:Más: Láttam a nyelvi kurzusoknál, h van felmentett kurzus. Ki kaphat felmentést nyelvből?
Szerintem aki rendelkezik minimum egy középszintű szakmai nyelvvizsgával.

kennykingman írta:Hmm, ezért írtam oda, hogy szerintem. Ez a pszf...
És ezesetben nem tudom, mi a felmentett kurzus feltétele, érdeklődni a to-n vagy a diákcentrumban lehet.

Franyek írta:kennykingman írta:Hmm, ezért írtam oda, hogy szerintem. Ez a pszf...
És ezesetben nem tudom, mi a felmentett kurzus feltétele, érdeklődni a to-n vagy a diákcentrumban lehet.
Bár az lehet, hogy ha egy pszfes szakmait lobogtatsz a szemük előtt akkor más a helyzet azt nem tudom...
de jó lenne ha elfogadnák... 

midori írta:Nekem is van egy felsőfokúm, meg egy kvifes szakmai közepem, szóval én sem ragaszkodnék a nyelvórákhoz..

remélem variálnak vele valamit!!!
destiny írta:Érdekelne, hogy a szakdolgozatkészítés, és szakmai gyakorlat tárgyaknál miért csak matek tanszékes oktatók nevei vannak feltüntetve?
Az nem lepett volna meg, hogyha csak egy kurzus van, de ezen picit fennakadtam..

mézescsupor írta:Pénteken volt szenátusi ülés, most vezetik át a változásokat, a héten fel fognak kerülni a szabályzatok a Diákcentrum oldalára. A neptunban már az új mintatanerv szerint vannak meghirdetve az őszi féléves tárgyak. Szerintem ha meg van hirdetve egy tárgy az őszi félévre és vannak kurzusok is hozzá rendelve, abból kiderül, kinek ajánlott felvenni!
Üdv.
DC

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég