most pénteken nézem meg a Jelenetek egy házasságból című művet a Madách Színházban. Látta már esetleg valaki? Rékasi Károly és Détár Enikó kétszereplős darabja amúgy és rendkívül jó kritikát kapott. Én már nagyon várom 

Főleg az Operettbe, mert musical-mániás vagyok!

Boo írta:Jujjj, ez nagyon jó topic, én is imádok színházba járni!!!Főleg az Operettbe, mert musical-mániás vagyok!
![]()
![]()
de prózaibb darabok is jöhetnek 

ááá

majd szemezgetek a sulis ajánlatok közül :P muszáj nekem is kultúrálódni... 

wester írta:jaj, hát ennek a topiknak én is nagyon örülök..csatlakoznék a rajongói klubbhoz.
Én a musicalek pártján állok...főleg a Madáchba járok, de azérta Vámpírok báljára átlátogatok a "szomszédba".
Amit nagyon várok már, az az Abigél. Végre egy új, teljesen magyar musical.

De mostanság egy Vámpírok Báljára vágyok, aztán nem tudom összejön e majd vmikor 

Lola írta:Én legutóbb a Padláson voltam, meg majd a Miskolci Nemzeti Színházba megyek legközelebbDe mostanság egy Vámpírok Báljára vágyok, aztán nem tudom összejön e majd vmikor
![]()

wester írta:Lola írta:Én legutóbb a Padláson voltam, meg majd a Miskolci Nemzeti Színházba megyek legközelebbDe mostanság egy Vámpírok Báljára vágyok, aztán nem tudom összejön e majd vmikor
![]()
VB júniusban lesz, elég sokszor játszák, a nagy érdeklődésre való tekintetel. Bár a jegyárak nem a legolcsóbbak...
Akinek a lépcső is megfelel, bejuthat 3000 Ft-ért...

Csak az a baj, hogy nagyon nehéz jegyet szerezni rá, mint a legtöbb operettes darabra.
ír

eddig nem sikerült látnom de mindenképpen tervezem... mint ahogyan még jó néhány darabot 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég