Vamos írta:Sziasztok!!
Az érdekelne, hogy a szakdolgozat írásakor a könyvekből, netről átvett anyagokat lehet e egyáltalán szó szerint írni a szakdogába, vagy azokat milyen szintig kell megváltoztatni, mert hallottam vmi olyasmit (nem tudom ez mennyire biztos) hogy ha 4 szó megegyezik egy mondatban a könyvi/netes szöveggel, akkor az már bukta. Ha valaki tud ezekben segíteni, annak nagyon örülnék:)

Emma írta:Sziasztok!
Tud valaki valamit a számvitel tanszék kapcsán arról, hogy mikor és milyen módon értesítenek bennünket a szakdolgozatok elfogadásáról és a konzulensekről?
Esetleg kint van már a tanszéki hirdetőn? Mert elektronikusan én semmit sem kaptam/találtam.
Előre is köszi a segítséget!

majorzsu írta:Emma írta:Sziasztok!
Tud valaki valamit a számvitel tanszék kapcsán arról, hogy mikor és milyen módon értesítenek bennünket a szakdolgozatok elfogadásáról és a konzulensekről?
Esetleg kint van már a tanszéki hirdetőn? Mert elektronikusan én semmit sem kaptam/találtam.
Ma beszéltem a titkárnővel, ő elvileg elküldte online-ra.. De ugye mi nem látjuk, szóval felhívtam a HÖK-öt. Megpróbálnak utánajárni a dolognak, ha valamit tudnak intézni és megvan a lista, ők felteszik majd. Előre is köszi érte!

Szerintem nem árt minél előbb kapcsolatba lépni vele, és azt jobb, ha személyesen. Utána szerintem azt is meg lehet vele beszélni, hogy e-mailen vagy telefonon tartsátok a kapcsolatot, így nem kell bemenni a suliba.Yuci írta:Sziasztok!
Megkaptam a levelet a konzulensemtől, hogy elfogadta a témavázlatot és megadta az elérhetőségeit. Szerintetek már most lépjek vele kapcsolatba vagy csak akkor amikor már valamit fel tudok mutatni szakdolgozat-ügyben?

Emma írta:majorzsu írta:Emma írta:Sziasztok!
Ma beszéltem a titkárnővel, ő elvileg elküldte online-ra.. De ugye mi nem látjuk, szóval felhívtam a HÖK-öt. Megpróbálnak utánajárni a dolognak, ha valamit tudnak intézni és megvan a lista, ők felteszik majd. Előre is köszi érte!
Sziasztok!
Hallott már valaki valamilyen fejleményt az ügyben? HÖK-ösök, tudom, hogy most sok a dolgotok, de esetleg utána tudtatok nézni az elveszett listának? Jó lenne, ha minél hamarabb kiderülne, hogy ki a konzulens és esetleg mit akar változtatni a témavázlaton, hiszen október 18-tól az Időrend szerint már az első konzultációs hét kezdődik, és addigra már el kellene készülni a szakdolgozat egy részével...

majorzsu írta:Most beszéltem a HÖK-kel. Azt mondták, fél órán belül felkerül online-ra.
Vagy csak én nem találom?
Emma írta:majorzsu írta:Most beszéltem a HÖK-kel. Azt mondták, fél órán belül felkerül online-ra.
Ezek szerint mégsem.Vagy csak én nem találom?

majorzsu írta:Emma írta:majorzsu írta:Most beszéltem a HÖK-kel. Azt mondták, fél órán belül felkerül online-ra.
Ezek szerint mégsem.Vagy csak én nem találom?
Én sem látom. Viszont kaptam levelet.

katty írta:Olyankor mivan, ha én kaptam levelet....de abban semmi....se konzulens neve...se h elfogadták-e v sem a témavázlatot?????????????????![]()

bögyörő írta:katty írta:Olyankor mivan, ha én kaptam levelet....de abban semmi....se konzulens neve...se h elfogadták-e v sem a témavázlatot?????????????????![]()
Öööö... ha ezek nincsenek benne, akkor mi van benne?
Amibe semmit nem írtak bele v akármi....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég